Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την απαγωγή Πουλίδο

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες προκύπτουν από την ομολογία ενός εκ των απαγωγέων του Άλαν Πουλίδο στο Μεξικό. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού όχι μόνο ελευθερώθηκε μόνος του, αλλά έσπασε και στο ξύλο τους απαγωγείς του, λειτουργώντας ως σούπερ ήρωας έστω και για ένα βράδυ.

Ο διεθνής Μεξικανός και το αμόρε του έπεσαν θύματα απαγωγής στην περιοχή Σουιδάδ στο Μεξικό. Έξι κουκουλοφόροι με αυτόματα έβαλαν το ζεύγος μέσα σε ένα αυτοκίνητο, τους έκλεισαν τα μάτια και απομακρύνθηκαν από το σημείο όπου έγινε η απαγωγή. Λίγη ώρα αργότερα, άφησαν την κοπέλα ελεύθερη.

Μετά από σχεδόν ένα 24ωρο, έγινε γνωστό ότι ο Πουλίδο ελευθερώθηκε και είναι ασφαλής. Σήμερα, μετά την απολογία ενός εκ των απαγωγέων, του Ντανιέλ Μοράλες,  βγαίνουν στην επιφάνεια συγκλονιστικές λεπτομέρειες για όσα συνέβησαν αυτές τις ώρες της αγωνίας.

Ο Πουλίδο μεταφέρθηκε σε άγνωστη – εκείνη τη στιγμή – τοποθεσία και φυλακίστηκε σε ένα σπίτι. Κάποια στιγμή βρήκε την ευκαιρία και άρπαξε το όπλο ενός εκ των απαγωγέων. Ο Ντανιέλ Μοράλες ήταν εκείνος που τον φυλούσε. Ο Πουλίδο έστρεψε το όπλο εναντίον του και του είπε: Σήκωσε τα χέρια ψηλά, αλλιώς θα σε σκοτώσω.

Ο απαγωγέας σήκωσε τα χέρια ψηλά και τότε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού άρχισε να τον κτυπά με μανία στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Λίγα λεπτά μετά, πήρε το τηλέφωνο του απαγωγέα και κάλεσε την αστυνομία. Επειδή δεν γνώριζε που βρισκόταν, άρχισε να κτυπά και πάλι τον Μοράλες, για να του πει τη διεύθυνση και το μέρος.

Σύμφωνα με τον Μοράλες, οι απαγωγείς είναι μέλη συμμορίας που ελέγχεται από κακοποιούς που βρίσκονται στη φυλακή και επικοινωνούν με τον έξω κόσμο μέσω κινητών τηλεφώνων. Από την οικογένεια του Πουλίδο ζήτησαν το ποσό των 325.000 δολαρίων ως λύτρα, προκειμένου να τον ελευθερώσουν.

Η αστυνομία πιστεύει ακράδαντα πως ο εγκέφαλος της απαγωγής του Πουλίδο, ήταν ο σύζυγος μίας ξαδέρφης του, ονόματι Οσβάλντο Βελάσκεζ. Όπως αναφέρεται, ο Βελάσκεζ παρακολουθούσε τον Πουλίδο και ενημέρωσε τους υπόλοιπους απαγωγείς όταν ο διεθνής ποδοσφαιριστής αποχώρησε από το πάρτι που βρισκόταν.

Πραγματικά κινηματογραφική η εξέλιξη της όλης ιστορίας, η οποία θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει σενάριο για μία μελλοντική ταινία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα