Η μεγάλη επιστροφή του Σταύρου Παπαδόπουλου στην Καλαμάτα (Video)

Είναι γεγονός ότι ο Σταύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει στην Καλαμάτα μετά από 15 χρόνια! Ο διοικητικός ηγέτης με τον οποίο η «μαύρη θύελλα» πραγματοποίησε τις πιο θαυμαστές εμφανίσεις της στην πρώτη κατηγορία, αποφάσισε να βγάλει το σύλλογο από το βούρκο και να κάνει ότι περνά από τα χέρια του για να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Στη συνέντευξη Τύπου με την οποία γνωστοποίησε τη μεγάλη του επιστροφή ανέφερε τα εξής:

«Αγαπητοί φίλαθλοι της Καλαμάτας. Είμαι και πάλι κοντά σας μετά από 15 χρόνια και αφού η ομάδα μας έφτασε στο τοπικό πρωτάθλημα. Μαζί με τους συνεργάτες μου αναλαμβάνω και πάλι με την ελπίδα ότι όλοι θα έρθετε δίπλα μου για τον κοινό στόχο να ξανακάνουμε την «Μαύρη Θύελλα» δυνατή, να την υπολογίζουν και να την σέβονται όλοι.

Η προηγούμενη διοίκηση του Γεώργιου Ράλλη, η οποία όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησε για το καλύτερο, κήρυξε εκλογές. Από τη νέα γενική συνέλευση πιστεύω ότι με την ψήφο τους τα μέλη θα τιμήσουν εμένα και τους συνεργάτες μου για μια νέα αρχή. Θα σας ανακοινώσουμε τον προπονητή, τους παίκτες και τα μέλη της διοίκησης, που με επικεφαλής εμένα θα αναλάβει την μεγάλη προσπάθεια να ξαναχτίσει και πάλι από την αρχή την καινούργια «Μαύρη Θύελλα» με στόχο σε 2 με 3 χρόνια να παίξει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Θέλω τη στήριξη όλων σας σε αυτή τη νέα αρχή. Όλους ανεξάρτητα από τις συλλογικές σας συμπάθειες, σας θέλω δίπλα μου στην κοινή προσπάθεια. Η ομάδα της πόλης μας θα ξαναγίνει δυνατή και πανίσχυρη στην έδρα της, που θα είναι το γήπεδο του Μεσσηνιακού, από το οποίο ξεκίνησε, με τον Λυκούργο Γαϊτανάρο, το 1973 και έγινε θρύλος σε όλη την Ελλάδα σαν Μαύρη Θύελλα του Νότου. Σας ευχάριστω όλους καθώς και τα ΜΜΕ που με τιμήσατε σήμερα με την παρουσία σας και σας υπόσχομαι ότι θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για να σας κάνω και πάλι υπερήφανους για την ομάδα μας».

 

Παρακολουθείστε στιγμιότυπα από τη Συνέντευξη Τύπου:

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα