Ανατροπή… Επιστρέφει στη φυλακή ο Πιστόριους

Ο Όσκαρ Πιστόριους επιστρέφει στη φυλακή και κινδυνεύει με τουλάχιστον 15ετή κάθειρξη, καθώς το ανώτατο δικαστήριο της Νοτίου Αφρικής έκανε δεκτή την έφεση της εισαγγελικής αρχής, διατάσσοντας την άρση του κατ’ οίκον περιορισμού και την άμεση κράτηση του Νοτιοαφρικανού Παραολυμπιονίκη, ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε τη σύντροφό του, Τζουν Στίνκαμπ.

Ο Όσκαρ Πιστόριους είχε βρεθεί ένοχος για ανθρωποκτονία τον Οκτώβρη του 2014, με τον Νοτιοαφρικανό να περνάει φυλάκιση… κατ’ οίκον τον τελευταίο ένα χρόνο. Αυτό όμως αναμένεται να αλλάξει και άμεσα!

Το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας αποφάσισε ότι η κατηγορία του για ανθρωποκτονία αλλάζει άμεσα σε δολοφονία! Κάτι που σημαίνει ότι ο Παραολυμπιονίκης θα πρέπει να ξεχάσει την 5ετή φυλάκιση η οποία του έχει επιβληθεί και να επιστρέψει στην αίθουσα των δικαστηρίων όπου αναμένεται αυτή τη φορά να πέσει πραγματικά στα «βαθιά».

Ο Πιστόριους είχε σκοτώσει τη γυναίκα του πυροβολώντας τη τέσσερις φορές το 2013, ισχυριζόμενος πως νόμιζε ότι είναι κλέφτης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα