Ανατροπή… ο Πιστόριους είχε πρόθεση να σκοτώσει τη Ρίβα

Αποδεικτικά στοιχεία για την πρόθεση του Όσκαρ Πιστόριους να σκοτώσει τη σύντροφό του, Ρίβα Στέενκαμπ βγήκαν στην επιφάνεια, μετά από δηλώσεις των ιατροδικαστών που εξέτασαν το πτώμα της άτυχης κοπέλας.

Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές Κάλβιν και Τόμας Μολέτ, ο Οσκαρ Πιστόριους πριν την πυροβολήσει στο κεφάλι την είχε χτυπήσει με ρόπαλο του κρίκετ, γεγονός που δείχνει ότι ο κατηγορούμενος είχε πρόθεση να τη σκοτώσει.

Κατά τη διάρκεια της δίκης του είχε ισχυριστεί ότι κατά λάθος σκότωσε την κοπέλα του και ότι με το μπαστούνι του κρίκετ χτύπησε μόνο την πόρτα του μπάνιου. Νέα στοιχεία από την έρευνα, ωστόσο, αποδεικνύουν ότι η Ρίβα είχε δύο τραύματα στην πλάτη από το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Ο Πιστόριους πυροβόλησε… κατά λάθος την 29χρονη Στέενακμπ τέσσερις φορές. Ισχυρίστηκε ότι την πέρασε για κλέφτη που μπήκε σπίτι του να τον ληστέψει. Τη χτύπησε με το μπαστούνι του κρίκετ δύο φορές… κατά λάθος και μετά την εκτέλεσε… πάλι κατά λάθος! Στις 13 Ιουνίου θα βγει η απόφαση του δικαστηρίου και όλα δείχνουν ότι θα είναι κόλαφος για τον Όσκαρ Πιστόριους…

oscar-riva1

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα