“Αν δεν βγούμε στις αγορές το 2018 οδηγούμαστε σε Grexit”

Το καμπανάκι χτυπάει ο Κώστας Χρυσόγονος αφού επισημαίνει τον κίνδυνο η Ελλάδα να οδηγηθεί σε Grexit και χρεοκοπία αν το 2018 δεν βγει στις αγορές επισήμανε σε ενώ υπενθύμισε ότι υπάρχουν διεθνή έντυπα που προβλέπουν Grexit μέσα στο 2017.

Παράλληλα ο κ. Χρυσόγονος «κάρφωσε» τον Αλέξη Τσίπρα για όσα είπε σχετικά με την ψυχή και την πολιτική στην ομιλία του σε προσφυγόπουλα το μεσημέρι της Πέμπτης, λέγοντας ότι «η πολιτική δεν πρέπει να προσεγγίζεται με όρους ψυχανάλυσης».

Ο κ. Σόιμπλε δείχνει να το έχει πάρει προσωπικά το θέμα με την Ελλάδά σημείωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά όπως πρόσθεσε «θα μπορούσε αύριο να παραιτηθεί και να βρεθεί στη θέση του κάποιος εξίσου ή πιο σκληρός».

«Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει βαθιά ριζωμένη αρνητική προκατάληψη για τη χώρα μας» συμπλήρωσε ο κ. Χρυσόγονος.

Κληθείς να τοποθετηθεί επί του ενδεχομένου εκλογών, ο κ. Χρυσόγονος είπε ότι εκλογές στο επόμενο διάστημα «θα είναι χάσιμο χρόνου για τη χώρα».

Όσο για το «μποναμά Τσίπρα» είπε ότι αν και η ουσία είναι ότι όσοι πήραν το επίδομα το είχαν ανάγκη «εγώ θα προτιμούσα να ήταν πιο ισορροπημένη η κατανομή του, να πήγαιναν χρήματα και σε οικογένειες ανέργων με παιδιά που μπορεί να πεινάνε, και το ξέρουμε ότι υπάρχουν παιδιά που πεινάνε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα