Αν δεν γινόμουν ποδοσφαιριστής, θα ήμουν δολοφόνος

Το ποδόσφαιρο δεν αποτελεί μόνο διασκέδαση και ψυχαγωγία για τους ανθρώπους στη Βραζιλία. Για πολλούς που διαθέτουν το ταλέντο, είναι η μοναδική διαφυγή τους από μία πραγματικότητα που ούτε διανοείται ότι υπάρχει ο μέσος άνθρωπος.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της Ίντερ, Φελίπε Μέλο, παραχώρησε μία διαφορετική συνέντευξη στον Sky, αποκαλύπτοντας ότι αν δεν είχε γίνει ποδοσφαιριστής, θα ήταν δολοφόνος.

«Αν δεν είχα γίνει ποδοσφαιριστής, θα ήμουν ένας δολοφόνος. Ζούσα σε μια από τις πιο επικίνδυνες φαβέλες και εκεί υπήρχαν ναρκωτικά και όπλα. Άφησα εκείνη τη ζωή για να ακολουθήσω το όνειρό μου. Πολλές φορές πήγαινα στην προπόνηση και όταν γύριζα στο σπίτι μου έλεγαν ότι ένας φίλος μου είχε πεθάνει. Θα έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στο ποδόσφαιρο και σε μια άσχημη ζωή. Επέλεξα το ποδόσφαιρο και μια διαφορετική ζωή» τόνισε ο ποδοσφαιριστής της Ίντερ

O Mέλο μίλησε επίσης με θερμά λόγια για την σύζυγό του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν την γνώρισα, γεννήθηκε ένας άλλος Φελίπε Μέλο. Κάναμε τρία παιδιά και με τη βοήθειά της κατέκτησα όσα έχω σήμερα. Μετά τον Θεό, η οικογένειά μου είναι ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα