Απειλητική επιστολή στον Γαβρόγλου

 

Απειλητική επιστολή με βαρείς χαρακτηρισμούς και σοβαρές απειλές για για τη ζωή και την σωματική του ακεραιότητα έλαβε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου.

Η απειλητική επιστολή φέρει τον τίτλο «Λοιπό βρωμότουρκε…» και στρέφεται εναντίον του υπουργού για ζητήματα που έχουν να κάνουν με αλλαγές στα σχολεία.

Ο συντάκτης του μηνύματος αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι θα οργανώσει επίθεση κατά του υπουργού αν καταργήσει την προσευχή και τον εθνικό ύμνο από τα  σχολεία.

Σύμφωνα με το bloko.gr, το οποίο επικαλείται πληροφορίες, η απειλητική επιστολή στάλθηκε  στις 13 Αυγούστου με email, το οποίος προφανώς και ήταν μιας χρήσης.

Ο κ. Γαβρόγλου δεν θέλησε να υποβάλει μήνυση, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε ότι επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του.

Καταδικάζει η Νέα Δημοκρατία

Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας με ανακοίνωσή του καταδικάζει την ενέργεια και τις απειλές σε βάρος του υπουργού Παιδείας.

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει πάντοτε απερίφραστα κάθε βίαιη ενέργεια από όπου και εάν προέρχεται», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα