Απογοήτευση για Πουλίδο και Αγκάνθο

Στον Άρη ήλπιζαν σε μια χρονιά που δεν θα είχε το άγχος της περσινής που η παραμονή στην κατηγορία κρίθηκε τις τελευταίες αγωνιστικές αλλά κάτι τέτοιο φαίνεται ως όνειρο θερινής νυκτός.

Για την ακρίβεια, οι συνθήκες δείχνουν ακόμα πιο δύσκολες από τις περσινές, κάτι που σημαίνει που η παραμονή στην κατηγορία είναι πλέον μια πολύ δύσκολη υπόθεση, με τους «κίτρινους» να βρίσκονται στην προτελευταία θέση με 8 βαθμούς, πάνω μόνο από τη Βέροια.

Για αυτό το λόγο ο πρόεδρος Δημήτρης Ηλιάδης συναντήθηκε με τον προπονητή Ζόραν Μιλίνκοβιτς ώστε να δουν τι μπορούν να περισώσουν.

«Είσαι το απόλυτο κουμάντο στην ομάδα, κάνε ό,τι νομίζεις ότι θα συνεισφέρει στην βελτίωση της εικόνας», ήταν το μήνυμα που έλαβε ο Σέρβος τεχνικός και εκείνος με τη σειρά του ετοιμάζεται να λάβει ριζοσπαστικές αποφάσεις.

Μετά από δυο μήνες στην ομάδα έχει απόλυτη επίγνωση της κατάστασης στα αποδυτήρια γνωρίζει τον κάθε ποδοσφαιριστή από την καλή και από την ανάποδη.

Η απογοήτευση προϋπήρχε του παιχνιδιού κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά με τους «πράσινους» το ποτήρι ξεχείλισε. Η ασυλία που παρείχε  σε συγκεκριμένους παίκτες λόγω εμπειρίας και ποιότητας τελειώνει, με την μπάλα να παίρνει πρώτους τους δυο Ισπανούς της ομάδας, Πουλίδο και Αγκάνθο. Οι δυο τους θα μείνουν αρχικά στον πάγκο ώστε να ταρακουνηθούν και έπειτα όλοι θα περιμένουν τις εξελίξεις.

Για το θέμα του Αγκάνθο αναμένεται να λάβει δράση και η ίδια η διοίκηση που δεν αποκλείεται να συναντηθεί μαζί του για να συζητήσει τους λόγους που εμφανίζεται ψυχικά απόμακρος με την ομάδα και δεν θυμίζει σε τίποτα τον περσινό Αγκάνθο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα