Αποθεώθηκε από δύο προπονητές ο Ταχτσίδης

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, με ένα πανέμορφο μακρινό σουτ, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, την Ελλάς Βερόνα, στο ματς με την Κάλιαρι και έτυχε της αποθέωσης από τους προπονητές και των δύο συλλόγων.

Ο τεχνικός των αντιπάλων του διεθνή μέσου ήταν αυτός που του είχε εμπιστευτεί θέση βασικού στη Ρόμα (και μάλιστα είχε κατακριθεί για αυτή του την επιλογή). «Είμαι χαρούμενος για αυτόν, αλλά όχι για μας. Ήταν ένα πανέμορφο γκολ και δεν μπορούσαμε να το αποφύγουμε», τόνισε ο Ζντένεκ Ζέμαν.

Όσο για τον νυν προπονητή του στη Βερόνα; Ο Αντρέα Μαντορλίνι ρωτήθηκε μετά τον αγώνα αν βλέπει τον 23χρονο άσο σαν παιδί του, απάντησε: «Έχω ήδη δύο (γέλια). Η αλήθεια είναι πως τον εκτιμώ πολύ και το ξέρει. Είναι πάντα σημαντικό να έχεις την εκτίμηση του προπονητή σου. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Σαν παίκτης είναι σταθερός, με πολύ καλά σωματικά στοιχεία και απλώς κάποιες φορές λίγο απρόσεκτος. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι μαζί του, επέστρεψε στην ομάδα μετά από κάποια χρόνια περιπλάνησης σε άλλες ομάδες, αλλά πιστεύω πως εκεί ωρίμασε και τώρα εμείς απολαμβάνουμε τους καρπούς».

Δείτε το γκολ του Παναγιώτη Ταχτσίδη στο Ελλάς Βερόνα – Κάλιαρι 1-0:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα