ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Θύμα εκβιασμού από τον εραστή της πασίγνωστη λαϊκή τραγουδίστρια

Ενώ ήδη της έχει αποσπάσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, επιπλέον την απειλεί πως, αν δεν του δώσει και άλλα, θα αποκαλύψει την παράνομη ερωτική τους δράση στον πατέρα του παιδιού της.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, και έχει γίνει το απόλυτο gossip talk στα νότια προάστια, η γνωστή τραγουδίστρια πρώτης γραμμής σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα της παραλιακής ζει ένα μεγάλο δράμα, υπό τον φόβο μάλιστα μη τυχόν φτάσουν όλα αυτά και στα αυτιά του συντρόφου της με τον οποίο έχουν ένα παιδί.

Με εκείνον να απουσιάζει λόγω δουλειάς μεγάλα χρονικά διαστήματα από το σπίτι τους, ένα βράδυ που εκείνη ήταν λίγο επιρρεπής και αδύναμη υπέκυψε στο κάλεσμα του θαυμαστή της, που για μήνες την πολιορκούσε δίνοντας «γη και ύδωρ» για να περάσει μία βραδιά μαζί της.

Πού να το φανταζόταν όμως η τραγουδίστρια ότι αυτή η βραδιά πάθους, που κράτησε μόνο μερικές ώρες, θα εξελισσόταν στον απόλυτο εφιάλτη για εκείνη και μάλιστα και με ντοκουμέντα. Αφού, όπως αποδεικνύεται, εκείνος είχε μελετήσει καλά το «έγκλημα» βιντεοσκοπώντας την ερωτική τους περίπτυξη, έχοντάς την ως όπλο εκβιασμού. Η τραγουδίστρια, που είναι σε κακό χάλι όπως ακούγεται, αυτό που σκέφτεται σοβαρά να πράξει είναι να ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα