ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: O χωρισμός που έστειλε την Μπουτεράκου στο Δρομοκαΐτειο

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΗΝ «Α» Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ

Τον δικό της προσωπικό «Γολγοθά» ανεβαίνει εδώ και δύο μήνες η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου, που η είδηση ότι απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό τον μυστικό εγκλεισμό της στο ψυχιατρείο

Με την όμορφη ηθοποιό να υποστηρίζει ότι έχει πέσει θύμα πλεκτάνης των γονιών της που την έκλεισαν στο ψυχιατρικό ίδρυμα, με σκοπό να μην της γράψουν την περιουσία και να τη δώσουν στον αδελφό της, οι δικοί της τονίζουν ότι έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα και η νοσηλεία της χρήστηκε αναγκαία μετά από εισαγγελική παρέμβαση.

Τρεις μέρες μετά την απόδρασή της, εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές όπου την οδήγησαν εκ νέου στο ψυχιατρείο με την ίδια να φωνάζει ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της οικογένειάς της που της έχει προκαλέσει όλο αυτό. Σύμφωνα όμως με ανθρώπους του περιβάλλοντός της, τους τελευταίους μήνες η Τρ. Μπουτεράκου είχε παρουσιάσει κάποια ανησυχητικά σημάδια ότι κάτι δεν πάει καλά με τον ψυχικό της κόσμο, που όπως τονίζουν οι επαΐοντες ξεκίνησαν λίγο μετά τον χωρισμό από τον σύντροφό της. Η Τρ. Μπουτεράκου φέρεται να είχε επενδύσει σε αυτή τη σχέση με προοπτική τον γάμο. Για χάρη του Μιχάλη πριν από ένα χρόνο η ηθοποιός πήρε την απόφαση να αφήσει σε δεύτερη μοίρα την καριέρα της στην Αθήνα και να μετακομίσει στη Μύκονο, λόγω του ότι εκείνος ασχολιόταν με τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις του θείου του. Καθ’ όλη την παραμονή της στο «Νησί των Ανέμων», η Τριαντάφυλλη έδειχνε να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της, ξεκινώντας να εξασκεί και την υποκριτική της τέχνη, κάνοντας θεατρικά μαθήματα σε παιδάκια.

Τα πράγματα, όμως, στη σχέση τους δεν πήγαν όπως ήλπιζαν, με τα σύννεφα χωρισμού που εμφανίστηκαν στις αρχές του καλοκαιριού να ξεσπούν την «μπόρα». Το «χαστούκι» ήταν τόσο δυνατό για εκείνη, που φέρεται να μην άντεξε ο ψυχικός της κόσμος την «απώλεια» του έρωτα.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει στην «Α» στενός φίλος της ηθοποιού, με το που ο πρώην σύντροφός της ενημερώθηκε τον «Γολγοθά» που περνάει, έσπευσε κοντά της, κάνοντας ό,τι μπορεί για να τη στηρίξει. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η «Α» με τον Μιχάλη (σ.σ. δείχνοντας αιφνιδιασμένος από το τηλεφώνημά μας), αρκέστηκε να πει μόνο λίγα πράγματα για το τι συμβαίνει με την Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου.

Κύριε Μιχάλη, εσύ ως σύντροφος της Τριαντάφυλλης Μπουτεράκου γνωρίζετε σε τι κατάσταση είναι αυτή τη στιγμή;

«Είμαι  πρώην σύντροφος αλλά δεν έχει να κάνει, γιατί απλά δεν θα ήθελα να πω τίποτα περισσότερο».

Αν και κάποιοι υποστηρίζουν ότι κλονίστηκε ο ψυχικός της κόσμος μετά τον χωρισμό σας, φίλος της μας εξομολογήθηκε ότι εσείς την στηρίζετε σε όλα αυτά που περνάει.

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω. Αρκεί να σας πώ ότι μια χαρά είναι η κοπέλα και μέχρι εκεί».

Έχετε επικοινωνία μαζί της; Την βλέπετε;

«Ναι. Είναι μία χαρά»

Θα κινηθεί νομικά εναντίον της οικογένειάς της για τον εγκλεισμό της στο ψυχιατρείο;

«Δεν το γνωρίζω αυτό»

Πώς της προέκυψε όλο αυτό; Είχατε παρατηρήσει εσείς κάτι διαφορετικό στη συμπεριφορά της που μαρτυρούσε ότι έχει πρόβλημα;

«Θα προτιμούσα να μην πω τίποτα περισσότερο γιατί είναι ένα λεπτό ζήτημα. Σας ευχαριστώ».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα