Αποκλειστικό: Εξώδικα και δισκογραφικός «πόλεμος» για τη φωνή του νικητή του Rising Star

Της Σπυριδούλας Κάμπου

Σε εξώδικα και ασφαλιστικά μέτρα προχώρησε η Heaven Music μετά και όσα συνέβησαν με τον νικητή του Rising Star. Αν και ο Γιάννης Ξανθόπουλος κέρδισε το μουσικό talent show του ΑΝΤ1, αλλά και το σημαντικό έπαθλο των €50.000 και ενός «χρυσού» συμβολαίου με τη δισκογραφική εταιρία του ομίλου Heaven, ύψους €35.000, το ότι δεν κυκλοφόρησε από εκεί το πρώτο του τραγούδι με τίτλο «Εδώ που φτάσαμε», προκάλεσε εύλογα ερωτηματικά σε πολλούς για το τι έχει συμβεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Α», ο μόλις 17χρονος τραγουδιστής προτίμησε να κυκλοφορήσει το τραγούδι του από το προσωπικό του κανάλι, κλείνοντας την «πόρτα» σε δύο από τις πιο μεγάλες δισκογραφικές εταιρίες. Σύμφωνα με όσα ακούγονται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, αν και είχε συμφωνήσει με τη Heaven βρέθηκε να πολιορκείται και να συζητάει με τον Γιώργο Αρσενάκο που ήθελε να τον ενσωματώσει στο δυναμικό της Panic Records.

Τα νέα δεν άργησαν να φτάσουν στα αυτιά των ιθυνόντων της δισκογραφικής εταιρείας του ΑΝΤ1, αλλά και να προκαλέσουν την οργή τους, στέλνοντας εξώδικο και ασφαλιστικά μέτρα τόσο στην Panic όσο και σε άλλες δισκογραφικές εταιρίες, απαγορεύοντας να υπογράψουν συμβόλαιο με τον ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο καλλιτέχνη, αν δεν πληρώσουν την ποινική ρήτρα του «σπασίματος» του συμβολαίου που μετράει πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Για αυτό και ο νικητής του Rising Star αλλά και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους τραγούδι ανεξάρτητοι.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα