Σε μηνύσεις θέλησε να προβεί η κόρη της Τάμτα

Μπορεί η Τάμτα να μην έχει κανένα πρόβλημα με τα όσα κατά καιρούς γράφουν για εκείνη, δεν συμβαίνει το ίδιο και με την κόρη της, που απεχθάνεται τη δημοσιότητα. Η Άννυ που είναι φοιτήτρια στην Πάτρα, αν και γνωρίζει ότι η μητέρα της είναι ένα επώνυμο πρόσωπο, έρχεται σε δύσκολη θέση όταν βλέπει τις φωτογραφίες της στα ΜΜΕ. Ενοχλείται σε τέτοιο σημείο, που όπως δήλωσε η μητέρα της στο People, σκέφτηκε να κινηθεί μέχρι και νομικά.

Πριν από λίγο καιρό φωτογραφίες με την κόρη σου από βόλτα σας έγιναν πρώτο θέμα στα sites και τα περιοδικά. Ενοχλήθηκε η Άννυ, που μου έχεις πει πως δεν επιθυμεί να βρίσκεται στα φώτα;

Ναι, ενοχλήθηκε. Της έκανε εντύπωση γιατί δεν είναι κάτι συνηθισμένο για την ίδια, αφού ασχολείται με κάτι εντελώς διαφορετικό. Έπειτα που το συζητήσαμε, της εξήγησα πως τώρα είναι ενήλικη και δεν μπορώ να την έχω υπό τη δική μου προστασία. Αν δεν θέλει να συμβεί ξανά, θα πρέπει να κινηθεί νομικά, κάτι που επίσης δεν είναι το καλύτερό της.

Θα έλεγες πως τα έχεις καταφέρει στο ρόλο της μαμάς;

Τώρα που η κόρη μου έχει μεγαλώσει, πιστεύω πως ναι. Αλλά δεν θέλω να προβάλλω το συγκεκριμένο κομμάτι. Δεν έχω πουλήσει ποτέ την προσωπική μου ζωή, ούτε το παιδί μου. Όσες φορές έχω μιλήσει το έχω κάνει γιατί θέλω να περάσω ένα καλό μήνυμα. Αυτό που έχω να πω στις μαμάδες είναι πως τα πρώτα χρόνια είναι πολύ δύσκολα με τα μικρά παιδιά. Θέλει πολλή δουλειά και υπομονή, αλλά μόλις μεγαλώσουν και διαμορφώσουν την προσωπικότητά τους, αυτόματα σκέφτεσαι πως όλα τα ξενύχτια και τα κλάματα που έριξες, τελικά, άξιζαν τον κόπο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα