Αποκλειστικό: Το νέο πρόβλημα με την υγεία του Λευτέρη Πανταζή που τον έστειλε εσπευσμένα στον γιατρό!

 Μια νέα περιπέτεια με την υγεία του πέρασε πριν από δύο εβδομάδες ο Λευτέρης Πανταζής, καταφέρνοντας όμως να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Άποψης» του Σαββατοκύριακου, ενώ τραγουδούσε στην πίστα του νυχτερινού κέντρου «Caramela», που εμφανίζεται εδώ και μήνες με τεράστια επιτυχία μαζί με τον Πάνο Καλίδη, ξαφνικά άρχισαν να θολώνουν όλα μπροστά στα μάτια του, μη μπορώντας να δει τίποτα.

Ξεπερνώντας το αρχικό σοκ και τη ζαλάδα, και σχεδόν «τυφλός» για αρκετή ώρα, ο τραγουδιστής κατάφερε να μην καταλάβει κανένας από τους θαμώνες ότι κάτι έπαθε. Την επόμενη μέρα όμως αυτό το θόλωμα στα δυο του μάτια  θα γινόταν ακόμα πιο έντονο, και χωρίς δεύτερη σκέψη έσπευσε στον γιατρό του για εξετάσεις.

Σύμφωνα με τη διάγνωσή του, η κούραση, η έλλειψη ύπνου, οι έντονοι ρυθμοί του, σε συνδυασμό με τους καπνούς και τον υπερβολικό φωτισμό που πέφτει πάνω του όταν τραγουδάει, του προκάλεσαν μία ευτυχώς μικρού βαθμού αποκόλληση στα μάτια,  με την οποία θα πρέπει να μάθει να ζει εφ’ όρου ζωής. Ο γιατρός μάλιστα του συνέστησε, για να μη βλέπει αυτό το τύπου «μυγάκι» που τον ενοχλεί, να ξεκουράζεται και να κοιμάται περισσότερο.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα