Αποστολή και… μήνυμα

Το γεγονός ότι δεν είναι ικανοποιημένος από πολλούς ποδοσφαιριστές του ο Μίτσελ το έχει ξεκαθαρίσει μέσω των επιλογών του όλο αυτό το διάστημα. Σε μόνιμη βάση δεν εμπιστεύεται συγκεκριμένους παίκτες και εδώ και αρκετό διάστημα μέσω του ρεπορτάζ προκύπτει ότι τον Ιανουάριο μερικοί εξ αυτών θα αποχωρήσουν είτε με μεταγραφή είτε με δανεισμό.

Το ποιοι είναι αυτοί φαίνεται με απόλυτη σαφήνεια μέσω των τελευταίων αποστολών που έχει ανακοινώσει ο Ισπανός τεχνικός. Για τον αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό είχε αφήσει εκτός τους Αμπιντάλ (που αποσύρεται από την ενεργό δράση), Σαλίνο, Διαμαντάκο, Γκαζαριάν και φυσικά τους τραυματίες Μιλιβόγεβιτς και Ντουρμάζ.

Εν όψει Πανιωνίου ο Μίτσελ προχώρησε επίσης σε επιλογές-εκπλήξεις, πήρε μαζί τον Αμπιντάλ που θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τους «ερυθρολεύκους», αλλά εκτός από τους γνωστούς που άφησε εκτός (Σαλίνο, Διαμαντάκο, Γκαζαριάν) και τους τραυματίες Ντουρμάζ, Μιλιβόγεβιτς, τα νέα άτομα που είδαν να μένουν… σπίτι τους είναι οι Αυλωνίτης και Γιαννούλης, με τον δεύτερο μάλιστα να ακούγεται ήδη το σενάριο ότι αναζητείται κάποια είδους φόρμουλα να επιστρέψει στον Ατρόμητο, αφού ούτως ή άλλως για φέτος δεν μπορεί να αγωνιστεί για λογαριασμό τρίτης ομάδας.

Το σίγουρο είναι ότι εντός των πρώτων ημερών του Ιανουαρίου θα ξεκαθαρίσει οριστικά ποιοι θα αποχωρήσουν από το λιμάνι, αλλά και με ποιο τρόπο (δανεισμό ή πώληση).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα