Αποστολή… Κώστας Μήτρογλου στον Ολυμπιακό

Η διακοπή του πρωταθλήματος κάθε άλλο παρά εξυπηρέτησε τα σχέδια του Μίτσελ Γκονζάλεθ, ο οποίος θα ήθελε περισσότερες ημέρες προετοιμασίας με τους παίκτες του, ενόψει της πρεμιέρας με την Ατλέτικο Μαδρίτης, στους ομίλους του Champions League.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού διακρίνει πως η 11άδα του δεν παρουσιάζει ικανοποιητικό επίπεδο συνοχής, γεγονός που οφείλεται στις – αρκετές – αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο ρόστερ. Η μεγάλη αγωνία του Μίτσελ απαντάται στην περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος προέρχεται από ένα μεγάλο διάστημα αγωνιστικής αποχής. Η παρουσία του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με την Εθνική ομάδα, αλλά και στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Ρουμανία, για τα προκριματικά του Euro 2016, απέδειξε πως δεν έχει ανακτήσει την καλή του αγωνιστική φόρμα, γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στον προπονητή των «ερυθρόλευκων».

Ο Μίτσελ στηρίζει πολλά στην οξυδέρκεια του Κώστα Μήτρογλου στο σκοράρισμα. Για το λόγο αυτό θα επιχειρήσει, στο ελάχιστο χρονικό διάστημα που έχει στη διάθεσή του, να δουλέψει σε ειδικό πρόγραμμα με τον παίκτη, ώστε να καλύψει το όποιο χαμένο έδαφος, να επανακάμψει ψυχολογικά και να επανέλθει στη γνωστή του κατάσταση ο «πιστολέρο» των αντίπαλων διχτύων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα