«Αποφεύγω να ζηλεύω για να είμαι ψυχικά υγιής»

Ο Χάρης Ρώμας ανοίγει την καρδιά του και μιλάει για τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και ποιο φετινό πρόγραμμα ξεχωρίζει στη μικρή οθόνη.

Τα πλάνα του αυτό το διάστημα είναι τα εξής: «Έγραψα, σκηνοθέτησα και παίζω στο θέατρο Ακάδημος το έργο ”Πρότυπος Οίκος Ανοχής” με εξαιρετικούς συναδέλφους. Η παράσταση γνωρίζει επιτυχία κι αυτό μας έχει κάνει όλους χαρούμενους. Αφήστε να βιώσω λίγο αυτή τη χαρά και τα συζητάμε για το επόμενο ρίσκο», αναφέρει ο γνωστός ηθοποιός στο «GrandeSecreto.gr».

Όσο για το αν έχει ζηλέψει για δουλειά άλλου συναδέλφου του απαντάει: «Αποφεύγω να ζηλεύω για να είμαι ψυχικά υγιής. Όχι ότι δεν διακατέχομαι κι εγώ απ’ αυτό το ανθρώπινο συναίσθημα, αλλά είναι θέση ζωής να προσπαθώ να το εξαφανίσω, άμα τη γεννήσει».

Από τα φετινά τηλεοπτικά προϊόντα, ποιο έχει ξεχωρίσει; «Δεν βλέπω πολύ τηλεόραση διότι τις ώρες που δε παίζω στο θέατρο, γράφω. Θα ήταν άδικο να ξεχωρίσω κάτι εφόσον δεν έχω δει όλο το φάσμα. Εν πάση περιπτώσει επειδή έτυχε να δω το πρώτο επεισόδιο της σειράς “Οι συμμαθητές” μπορώ να πω ότι ήταν καλοφτιαγμένο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα