Απόπειρα αυτοκτονίας σχεδιάζει η Αθηνά Ωνάση- Δηλώσεις-«βόμβα»

 

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει όλα αυτά τα χρόνια, ότι η Αθηνά Ωνάση 24ώρες το 24ωρο είναι περικυκλωμένη από δεκάδες σωματοφύλακες. Αφενός γιατί χρίζει προστασίας στους φόβους της απαγωγής, και αφετέρου γιατί η ίδια έχει εκδηλώσει την επιθυμία της να βάλει τέλος στη ζωή της.

Την σοκαριστική αποκάλυψη έκανε ο βιογράφος και φίλος του Αριστοτέλη Ωνάση, Δημήτρης Λυμπερόπουλος, που μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, εξήγησε σε τι κατάσταση είναι σήμερα η εγγονή του αείμνηστου κροίσου, μετά τα όσα άσχημα συμβαίνουν στον γάμο της.

«Η Αθηνά θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της, γι’ αυτό και περιστοιχίζεται από τους σωματοφύλακες της 24 ώρες το εικοσιτετράωρο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε, ότι ο Αλβάρο ντε Μιράντα πίεζε την Αθηνά Ωνάση να κάνουν παιδί και εκείνη αρνιόταν αφού ήθελε να εκλείψουν οι ρίζες των Ωνάσηδων , γιατί φέρουν μέσα τους μια κατάρα αρχαίας τραγωδίας.

Όπως υποστηρίζει ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος, η Αθηνά Ωνάση διακατέχεται από το σύνδρομο «ξαφνικού θανάτου» και γι’ αυτό τον λόγο είχε ζητήσει από τον Ντόντα ν’ απομακρύνει από δίπλα της την κόρη του.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα