Από Βαρκελώνη… στο Παρίσι ο Γιάγια Τουρέ!

Ο Γιάγια Τουρέ επιμένει και μάλλον δεν… αστειεύεται! Ο Ιβοριανός μέσος θέτει ευθέως θέμα μεταγραφής του από την Μάντσεστερ Σίτι, δηλώνοντας πως θα ήταν τιμή του να αγωνιστεί με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο Γιάγια Τουρέ δεν κάνει πίσω και επιμένει στην επιθυμία του να πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι από τους «πολίτες», παρά το γεγονός ότι ο αγγλικός σύλλογος ξεκαθάρισε επισήμως τη θέση του, ότι δεν παραχωρείται. Ωστόσο, ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής δεν φαίνεται να αλλάζει άποψη και πιέζει καθημερινά με διάφορους τρόπους. Πριν λίγες μέρες, όταν και προέκυψε το όλο θέμα, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού εκδήλωσε την επιθυμία να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, με την οποία διακρίθηκε. Το νέο… κτύπημα για τους «πολίτες», ήρθε από τη… Γαλλία και το ενδιαφέρον που προέκυψε από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ιβοριανός άδραξε την ευκαιρία και εκδήλωσε για μία ακόμη φορά την πρόθεσή του να φύγει από την Αγγλία…

«Όταν σκέφτομαι τις προοπτικές της Παρί Σεν Ζερμέν, πώς να μην ενδιαφέρομαι να αγωνιστώ με τη φανέλα της; Η Παρί είναι η ανερχόμενη δύναμη στην Ευρώπη. Θα είναι τιμή μου να αποτελέσω μέλος της μία μέρα. Αν μπορώ βέβαια», ήταν οι δηλώσεις του διεθνούς μέσου στο έγκυρο γαλλικό περιοδικό France Football.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ατζέντης του Γιάγια, Ντμίτρι Σελούκ, έθεσε επίσης ευθέως θέμα μεταγραφής του πελάτη του, χρησιμοποιώντας αρκετά προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον των παραγόντων και των ιδιοκτητών της Μάντσεστερ Σίτι. Συγκεκριμένα είχε πει πως ενδιαφέρονται μόνο για τα χρήματα και πως αν νομίζουν ότι μπορούν να εξαγοράσουν τα πάντα, ξεγελιούνται, διότι για τον Γιάγια δεν μετράνε μόνο τα χρήματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα