Αρέσει, αλλά παραμένει ακριβός!

Στη Φούλαμ εξακολουθεί να ανήκει ο Κώστας Μήτρογλου, ωστόσο στην Μπενφίκα νιώθει ότι παίζει σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ στο οποίο είναι χρήσιμος. Ο ίδιος θέλει να μείνει στη Λισαβόνα, ωστόσο την οριστική απόφαση θα την πάρουν οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας.

Με 7 γκολ σε 24 συμμετοχές αποδίδει μια χαρά στους «αετούς» ως λύση που έρχεται από τον πάγκο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Μπενφίκα θα καταθέσει πρόταση στη Φούλαμ για να τον κάνει δικό της, παρά το ότι ο Έλληνας φορ περνάει καλά στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας και δείχνει να αποδίδει.

Βέβαια, οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας δεν θα δυσκολευτούν να βρουν ενδιαφερόμενο για τον Μήτρογλο, αφού ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από δύο ομάδες της Premier League, μία του τουρκικού πρωταθλήματος και μία από τη Σαουδική Αραβία το τι θα γίνει το καλοκαίρι εξαρτάται και από τη συνέχεια των υποχρεώσεων της Μπενφίκα σε Πορτογαλία και Ευρώπη. Ο Μήτρογλου μπορεί είτε να ανεβάσει το κασέ του με τις εμφανίσεις του, είτε να το διατηρήσει στα ίδια επίπεδα. Η σταθερότητα που δείχνει (δεν έχει πετύχει μαζεμένα τα γκολ, ενώ σκοράρει και στην Ευρώπη) είναι σημάδι πως δεν πρόκειται να παίξει χειρότερα στη συνέχεια για να ρίξει το κασέ του. Όπως και να έχει, ο Μήτρογλου είναι ακόμη 28 χρονών και έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα