Αργά, αλλά σταθερά, ο ΟΦΗ ανεβαίνει!

Άλλη μία νίκη για την ομάδα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Football League. Μετά τις δύο ισοπαλίες και τη μία ήττα στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος, οι Κρητικοί κατόρθωσαν δύο σερί νίκες και έφτασαν τους 11 πόντους στο πρωτάθλημα, δηλαδή στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, μόλις ένα τρίποντο μακριά από τη δεύτερη προνομιούχο θέση. Στην Καλλιθέα δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της αθηναϊκής ομάδας, αλλά τελικά επικράτησε με 1-2, παίζοντας σαφώς πιο πιεστικό ποδόσφαιρο στο β’ μέρος.

Στο 82’ και στο 86’ οι δύο από τις τρεις αλλαγές του Νίκου Νιόπλια συνεργάστηκαν και έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στον ΟΦΗ. Στην πρώτη φάση ο Μάνος έστρωσε την μπάλα στον Μιλοσάβλιεφ που κεραυνοβόλησε τον Σταυριανό και στη δεύτερη ο Μιλοσάβλιεφ σέντραρε και ο Μάνος με κεφαλιά έκανε το 0-2. Στο 90’ ο Μουκτάρης εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Δαύκου και μείωσε σε 1-2, αλλά δε στέρησε τη νίκη από τους Κρητικούς.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Πάτας, Μουκτάρης, Γκίνι, Κατσικογιάννης (77’ Μάκο), Τσίπρας (81’ Ηλιάδης), Μπέλης (88’ Κρεββατάς), Σταματάκος, Σμυρλής.

ΟΦΗ: Δαύκος, Κώτσιος, Όστοϊτς, Κομεσίδης, Βαλλιάνος (56’ Κοιλιάρας), Νάστος (78’ Μάνος), Αντουκόρ, Χαντί, Ράντι, Βουό, Όγκμποε (56’ Μιλοσάβλιεφ).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα