Αστυνομικός πίσω από τη δολοφονική επίθεση του κομμωτή των stars

 Σοκ είχε προκληθεί στα τέλη του Ιανουαρίου, στο άκουσμα της είδησης ότι ο Πάνος Καλλίτσης και η σύζυγός του, δέχτηκαν μαφιόζικη επίθεση στο γκαράζ του σπιτιού τους στον Λυκαβηττό.

Το ζευγάρι επέστρεφε στο διαμέρισμά του αργά το βράδυ μετά από μία εξαντλητική μέρα δουλειάς, βιώνοντας την απόλυτη φρίκη. Τέσσερις κουκολοφόροι εμφανίστηκαν μπροστά τους, και με την απειλή όπλων προσπάθησαν να τους ακινητοποιήσουν. Όση ώρα ο γνωστός κομμωτής προσπαθούσε να τους αποσπάσει την προσοχή, δεχόμενος τα πυρά τους, έντρομη η σύζυγός του κατάφερε να αποδράσει και να καλέσει σε βοήθεια.

Ακούγοντας τους πυροβολισμούς, ένιωσε τη γη κάτω από τα πόδια της να χάνεται, φοβούμενη τα χειρότερα για τον σύζυγό της. Λίγη ώρα μετά και με τους ληστές να έχουν τραπεί σε φυγή, ο άτυχος κομμωτής θα μεταφερόταν στο νοσοκομείο «Γ.Γενηματάς», όπου οι γιατροί θα έδιναν μάχη στο χειρουργείο για να τον κρατήσουν στη ζωή, αφού είχε δεχτεί σφαίρες στο στέρνο.

Μία σφαίρα μάλιστα έφτασε πολύ κοντά στην καρδιά, που όπως δήλωσαν τότε οι θεράποντες ιατροί, για λίγα χιλιοστά δεν έχασε τη ζωή του.

Η αστυνομία χωρίς να χάσει χρόνο, προχώρησε στις απαραίτητες καταθέσεις, ανακρίσεις, συλλογή μαρτυριών και σε εξονυχιστική έρευνα, ώστε να φτάσει στα ίχνη των δραστών. Εξετάστηκαν άπαντες από τον περίγυρο του κομμωτή, αλλά και το σενάριο μίας οικονομικής προστριβής που είχε από το παρελθόν. Το κίνητρο των δραστών δεν φερόταν τότε να είναι οικονομικό, αφού δεν έδειξαν να έχουν διάθεση να ληστέψουν, αλλά να σκοτώσουν, όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο 41χρονος κομμωτής.

Μετά από μήνες το κουβάρι του μυστηρίου ξεδιπλώθηκε και η Ελληνική Αστυνομία βρήκε την άκρη του. Αναμένοντας από στιγμή σε στιγμή να εκδοθεί το επίσημο δελτίο τύπου, τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση, ότι συνελήφθησαν οι τρεις από τους τέσσερις δράστες, εκ των οποίων ένας Ιρακινός, ένας Γεωργιανός αλλά και ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, που φέρεται να ήταν και ο εγκέφαλος της υπόθεσης.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα