«Αυτή τη χρονιά η Ελλάδα θα γυρίσει σελίδα»

Την πεποίθηση ότι η αντιπολίτευση έχει υπάρξει παράγοντας ανασταλτικός για την έξοδο της χώρας από την κρίση και «δεν χωρά στο κοστούμι» των πολιτών, γεγονός που αντιλαμβάνονται οι δεύτεροι όσο προχωρά ο χρόνος προς τις ευρωκάλπες και τις περιφερειακές εκλογές, διατύπωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος διευκρίνισε ότι εφεξής σχεδιάζονται μέτρα διαρθρωτικού χαρακτήρα και περιορισμού του Δημοσίου τομέα.

«Αυτή η χρονιά θα είναι η χρονιά που η Ελλάδα θα γυρίσει σελίδα», «αν δεν έχουμε κάτι αρνητικό στις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο λήξης νέων μέτρων, ο κ. Χατζηδάκης τόνισε πως πλέον σχεδιάζονται μέτρα «διαρθρωτικού χαρακτήρα», που θα βελτιώσουν το επενδυτικό κλίμα και θα διαβεβαιώσουν τη τον εκσυγχρονισμό και τον περιορισμό του Δημοσίου.

Πρόσθεσε δε ότι μετά την επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές δίνεται ψήφος εμπιστοσύνης, όχι μόνο στα ελληνικά ομόλογα, αλλά θα έχει και δευτερογενή θετική επίδραση στον επενδυτικό τομέα.

«Όσο προχωράμε στις εκλογές οι δυνάμεις της αντιπολίτευσης εξασθενούν» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Όπως εξήγησε: «Αφενός οι πολίτες αντιλαμβάνονται πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν χωράει στο κοστούμι τους και αφετέρου υπάρχουν οι θετικές ειδήσεις ότι οι προσπάθειες τους πιάνουν τόπο».

Σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης, η αξιωματική αντιπολίτευση μέχρι τώρα ήταν ανασταλτικός παράγοντας στην συνολική προσπάθεια εξόδου από την κρίση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα