Χατζηδάκης: Ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη, σημαίνει ισχυρή Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές

Κατά την ομιλία του ΥΠΟΙΚ στο Συνέδριο της ΝΔ, δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, καθώς διαπίστωσε… αντιπερισπασμό από ένα κοριτσάκι που κρατούσε αγκαλιά ο πρωθυπουργός

Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών και Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, κατά την ομιλία του στο 15ο Συνέδριο του κόμματος, δήλωσε:

«Ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη σημαίνει ισχυρή Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές. Στις επικείμενες Ευρωεκλογές δεν πρέπει να σταλεί το λάθος μήνυμα ότι μπαίνουμε σε ένα φαύλο κύκλο πολιτικής κρίσης θα ήταν πολιτική και οικονομική οπισθοδρόμηση. Ξέρω καλά ότι αρκετοί συμπολίτες μας θεωρούν τις Ευρωεκλογές ως μία ευκαιρία να στείλουν ένα μήνυμα, να χτυπήσουν καμπανάκι, τους διαβεβαιώνω πως δεν χρειάζεται καμπανάκι για να καταλάβουμε τα λάθη μας, δεν είμαστε αλαζόνες. Όλα όσα πετύχαμε δεν ήταν αυτονόητα, τα επόμενα χρόνια θα πάμε καλύτερα, με δύο, όμως, προυποθέσεις: πρώτον το σωστό μείγμα οικονομικής πολιτικής και δεύτερον να υπάρχει πολιτική σταθερότητα».

Ως παράταξη πήραμε δύκολες αποφάσεις για να κρατήσουμε την Ελλάδα στην Ευρώπη την προηγούμενη 10ετία, διαχρονικά έχουμε κάνει και λάθη, περάσαμε και πέτρινες εποχές με αλλεπάλληλες εκλογικές ήττες, δίναμε όμως τις σωστές μάχες, είμασταν πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας, δεν είναι κλισέ, είναι η πολιτική υπογραφή της παρατάξης μας. H Ελλάδα από μαύρο πρόβατο, που υπήρξε λίγα χρόνια πριν θεωρείται πλέον διεθνές success story».

Το απρόοπτο με τον Χατζηδάκη και ένα κοριτσάκι – «Μιλάω και μου κλέβεις την παράσταση»

Ο υπουργός Οικονομικών αναλύοντας τα στοιχεία και τους οικονομικούς δείκτες, αντιλήφθηκε ότι τα βλέμματα των συνέδρων είχαν απομακρυνθεί από πάνω του.

Ο κ. Χατζηδάκης γύρισε και διαπίστωσε ότι το πρόσωπο που κοιτούσαν όλοι ήταν ένα κοριτσάκι, το οποίο καθόταν μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

«Μιλάω και μου κλέβεις την παράσταση» είπε, χειροκροτώντας τη μικρή που κρατούσε μία κάρτα διαπίστευσης. τη συνέχεια, τη ρώτησε: «Μπορώ να συνεχίσω με την άδειά σου;». Τόσο το κοριτσάκι όσο και ο κ. Μητσοτάκης έγνεψαν καταφατικά.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα