Αυτός είναι ο επίσημος ντράμερ της Λέστερ

Ο Ιταλός προπονητής, ο Βάρντι και οι άλλοι παίκτες της ομάδας – όνειρο που βγήκε από το… πουθενά, δεν είναι οι μοναδικοί πρωταγωνιστές.

Υπάρχουν φιγούρες και ιστορίες που αναδύονται, οι οποίες έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Μία από αυτές είναι ο επίσημος ντράμερ της Λέστερ. Ένας τύπος… απίστευτος, με τεράστια τατουάζ το σήμα με την αλεπού της Λέστερ και… τρέλα που δεν χωρά σε ολόκληρο καράβι!

Ο 36χρονος Λι Τζόμπερ, έχει «χτυπήσει» 150 τατουάζ σε όλο το σώμα του για τις «αλεπούδες» και έχει γίνει ο επίσημος ντράμερ της ομάδας. Δεν έχει χάσει ούτε ένα εντός έδρας παιχνίδι από τότε που ήταν τεσσάρων ετών, ενώ εκτός έδρας, έχει απουσιάσει μόλις από έξι ματς, στα 32 και πλέον αυτά χρόνια της οπαδικής του… καριέρας.

Ο Τζόμπερ είναι επίσημος ντράμερ του βρετανικού συλλόγου από το 2003. Παρακολουθούσε κάθε αγώνα δίχως μπλούζα, ώστε να φαίνονται τα τατουάζ του. Τον Γενάρη, ωστόσο, ο γιατρός τον υποχρέωσε να αλλάξει τακτική, καθώς άρπαξε γερό κρυολόγημα και κινδύνευσε η ζωή του!

Αν και η ομάδα του βρίσκεται εφτά βαθμούς μπροστά στη βαθμολογία, ο ίδιος δεν λέει μεγάλες κουβέντες και προτιμά να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο μέχρι το τέλος.

drammer4 drammer3 drammer2

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα