Απίστευτη καταγγελία της υπηρέτριας του Κολό Τουρέ: Με είχε σαν σκλάβα

Σε μία απίστευτη καταγγελία εναντίον του διεθνούς Ιβοριανού αμυντικού της Λίβερπουλ και αδερφού του Γιάγια Τουρέ, Κολό Τουρέ, προχώρησε η πρώην υπηρέτριά του, Alice Sawyer, υποστηρίζοντας πως ο διάσημος ποδοσφαιριστής την είχε «σαν σκλάβα».

«Με είχε και δούλευα για 16 μέρες σερί, χωρίς κανένα διάλειμμα και για 16 ώρες την ημέρα, με μόλις 6,63 λίρες την ώρα, ενώ το μίνιμουμ στην Αγγλία είναι 7,20 λίρες. Αισθανόμουν σαν σκλάβα. Ζήτησα το διαβατήριό μου από τη σύζυγό του Αβο, για να φύγω και να γυρίσω στην πατρίδα μου, αλλά μου είπαν ότι το είχε ο Κολό, ενώ απουσίαζε στην Ισπανία με τη Λίβερπουλ. Εγώ το είχα δει σε ένα συρτάρι ενώ καθάριζα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το ίδιο βράδυ, δύο αστυνομικοί κατέφτασαν στην πανάκριβη έπαυλη του Κολό Τουρέ και τότε, ως δια μαγείας, βρέθηκε το διαβατήριο και δόθηκε στην 36χρονη κοπέλα.

Ο Κολό Τουρέ προσέλαβε τη γυναίκα ως υπηρέτρια και της έδινε χαμηλότερο μισθό απ’ ότι προβλέπεται, ενώ την είχε να δουλεύει για πολλές μέρες σερί, δίχως ρεπό και για 16 ώρες την ημέρα, δίνοντας 100 λίρες έξτρα για τα Σαββατοκύριακα. Ο ίδιος απολαμβάνει συμβόλαιο 90.000 λιρών τη βδομάδα από τη Λίβερπουλ, τα οποία, προφανώς, δεν του… αρκούν για να τα βγάζει πέρα με… αξιοπρέπεια.

Kolo_2789493a

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα