«Αφήνουμε τον κ. Τσίπρα στη μιζέρια του»

 

Καταιγιστικά πυρά από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου, προς τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά τον πρόεδρο του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα, με «όπλο» τις τελευταίες ευχάριστες ειδήσεις από το μέτωπο της οικονομίας.

«Το έχει καταλάβει πια κάθε Ελληνας. Ο κ. Τσίπρας δυσαρεστείται με την εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής. Ο κ. Τσίπρας δεν θέλει η Ελλάδα να σταθεί στα πόδια της και να βγει στις αγορές. Ο κ. Τσίπρας θέλει να συνεχιστεί το μνημόνιο για να έχει λόγο ύπαρξης. Ο κ. Τσίπρας θέλει να μείνει στη μιζέρια του. Τον αφήνουμε εκεί. Η Ελλάδα προχωράει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κεδίκογλου. Αυτό, την ώρα που η Ελλάδα επιστρέφει πανηγυρικά στις διεθνείς χρηματαγορές, με τον πρωθυπουργό να κερδίζει το μεγάλο στοίχημα της ανάκαμψης και της επανόδου.

Να θυμίσουμε, πως σε χθεσινή του ομιλία ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε εκτενώς στις εξελίξεις της υπόθεσης Μπαλτάκου για να ασκήσει έντονη κριτική στον Αντώνη Σαμαρά, κάνοντας λόγο και για «Σαμαράς γκέιτ». «Ο,τι και να λένε δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι ο κ. Μπαλτάκος λειτουργούσε σε όλα κατ’ εντολή του κ. Σαμαρά. Δεν υπάρχει λοιπόν ‘Μπαλτάκος Γκέιτ’. Υπάρχει ‘Σαμαράς Γκέιτ’», ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα