«Αφήστε τους να τιτιβίζουν!»

Κάποιο στοιχείο που να οδηγεί τους ανακριτές ή τους εισαγγελείς σε συμπεράσματα περί εμπλοκής του Ολυμπιακού σε στημένα παιχνίδια, δεν υφίσταται ούτε για δείγμα, λένε στον Πειραιά…

Οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν πως τόσο το ματς με τη Βέροια, όσο και με τον Ατρόμητο, παίχτηκαν κανονικά και πως εμπλέκονται μόνο οι αντίπαλοι που ενδεχομένως να μην ήθελαν να χρησιμοποιήσουν συγκεκριμένους παίκτες για δικούς τους λόγους.

«Έχουμε ξεφύγει τόσο από τις υπόλοιπες ομάδες που προτιμούν να εκτίουν τις ποινές τους στα ματς με τον Ολυμπιακό για να είναι πλήρεις σε παιχνίδια που μπορούν να “χτυπήσουν”.  Δεν φταίμε εμείς γι’ αυτό, ούτε για το ότι μπορούμε και ανατρέπουμε αποτελέσματα σε παιχνίδια που δεν ξεκινάμε καλά», είναι αυτό που λένε οι «ερυθρόλευκοι» ως υπερασπιστική τους γραμμή.

«Η ανηθικότητα του να ποντάρει κανείς στην ήττα της ομάδας του και να επιδιώκει σε αυτήν δεν αποτελεί δωροδοκία από την άλλη πλευρά», είναι η υπερασπιστική γραμμή του Ολυμπιακού, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει άμεσα εντολή μετά τις τελευταίες εξελίξεις για μεταγραφικές μπόμπες, παρά το ότι αρχικά υπήρχε η πρόθεση να ολοκληρωθεί η αγωνιστική σεζόν με την τέλεση του τελικού με τη Skoda και μετά να ξεκινήσει η ενίσχυση!

«Ας καταγγέλλουν κι ας τιτιβίζουν, εμείς πάμε για μεταγραφές», μας έλεγε στέλεχος του Ολυμπιακού και όλα δείχνουν πως οι Πειραιώτες εντός της εβδομάδας θα εκμεταλλευτούν το ανάστημα του Γκαλέτι στην Εστουδιάντες και θα δελεάσουν την ομάδα της Αργεντινής με 6.000.000 ευρώ προκειμένου να αποκτήσουν τον Καρίγιο, την ώρα που γίνονται κινήσεις και για τον Πουλίδο του λεβαδειακού. Με τον Μαρτίνες του Παναιτωλικού κλεισμένο και τον Τσόρι να δείχνει ικανός να προσφέρει κι άλλα στην ομάδα, οι «ερυθρόλευκοι» δυναμώνουν πάρα πολύ από τη μέση και μπροστά, με την ποιότητα να ξεχειλίζει από τα μπατζάκια. Στη συνέχεια, προτεραιότητα θα είναι η απόκτηση ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα