«Αχρείαστες οι εκλογές» λέει η Γεροβασίλη

«ΑΔΕΙΑΖΕΙ» –ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ– ΤΑ ΕΚΛΟΓΟΣΕΝΑΡΙΑ…

Διόλου ευκαταφρόνητης βαρύτητας αναφορικά με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις δεν ήταν οι «ειδησούλες» έβγαλε η πρώτη συνέντευξη που έδωσε η Όλγα Γεροβασίλη, από το πόστο της υφυπουργού στον πρωθυπουργό της και της κυβερνητικής εκπροσώπου.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η κα. Γεροβασίλη είπε καταρχάς ότι επί του παρόντος «οι εκλογές δεν είναι χρήσιμες και δεν είναι και στις προθέσεις της κυβέρνησης», ενώ εξέφρασε και την εκτίμηση ότι στην κρίσιμη ψηφοφορία της Τετάρτης τα δύσκολα προαπαιτούμενα θα ψηφίσουν εκ μέρους της κυβέρνησης περισσότεροι από 120 βουλευτές.

Εξηγώντας την παραπάνω… σιγουριά της, η νέα κυβερνητική εκπρόσωπος υποστήριξε ότι η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με πολύ σκληρά διλήμματα γεγονός που καθιστά εν μέρει φυσιολογικές τις όποιες αιτιάσεις. Αντιθέτως τώρα, «πιστεύω ότι και οι μέρες που πέρασαν βοήθησαν για να κατανοηθεί καλύτερα η αναγκαιότητα και ενδεχομένως να αντιμετωπισθεί και ένα πρώτο, θα το έλεγα σοκ στην Κοινοβουλευτική Ομάδα» ομολογεί η κα. Γεροβασίλη και προσθέτει:

«Πιστεύω ότι υπάρχει πολιτική ωριμότητα στους περισσότερους τουλάχιστον και αυτό αποτυπώθηκε και στην πρώτη ψηφοφορία, νομίζω θα αποτυπωθεί και τώρα. Αυτό που έπρεπε να γίνει ήταν να στρίψουμε λίγο πριν τον γκρεμό και αυτό ακριβώς κάναμε.

Διότι από την άλλη πλευρά υπήρχε η άτακτη χρεοκοπία με grexit και όλα όσα συνεπάγεται τα οποία, νομίζω, ήταν μη διαχειρίσιμα. Επομένως ήταν υποχρεωτικό βήμα και μία απάντηση σε ένα πολύ σκληρό και εκβιαστικό δίλημμα…

Κατά την άποψή μου χρήσιμη πολιτική και αριστερή πολιτική είναι αυτή η οποία είναι προς το συμφέρον του ελληνικού λαού οποιοδήποτε βήμα και αν χρειαστεί να κάνεις ακόμα και αν χρειαστεί να κάνεις ένα βήμα πίσω. Το θέμα μας είναι να μη χαθεί ο στόχος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα