Α. Μητρόπουλος: Η κυβέρνηση συνεχίζει τον τυφλό ακρωτηριασμό του Δημοσίου

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο τομεάρχης Διοικητικής Μεταρρύθμισης του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Μητρόπουλος με αφορμή το νομοσχέδιο για την κατάργηση φορέων του δημοσίου, κατηγορώντας την πως «συνεχίζει ακάθεκτη στον τυφλό ακρωτηριασμό των δημοσίων κρατικών και κοινωνικών δομών προκειμένου να ανταποκριθεί στις καταστροφικές προβλέψεις του μνημονίου και τις απαιτήσεις της τριαρχίας των δανειστών για ακόμη πιο μεγάλες ανθρωποθυσίες του ευρύτερου δημόσιου τομέα».

Σύμφωνα με τον κ. Μητρόπουλο, «αυτή η άκριτη διάλυση των πολύτιμων για την ανάπτυξη του τόπου φορέων, πλην των πολλών ανθρώπινων και οικογενειακών δραμάτων που θα συνεπιφέρει, θα αποστερήσει το λαό μας από πολύτιμα εργαλεία ανάπτυξης, αυτογνωσίας και αυτοπεποίθησης».

«Δυστυχώς όμως υπάρχουν ακόμη στην Ελλάδα δημόσιοι παράγοντες που δεν θέλουν (ή δεν μπορούν) να κατανοήσουν, ή πολύ περισσότερο συντάσσονται, με το αντικοινωνικό, αντιανθρώπινο και ασφαλώς αντεθνικό πνεύμα και περιεχόμενο του Μνημονίου, στο βαθύ τούνελ του οποίου τώρα εισέρχεται η ελληνική κοινωνία, με τις εκατοντάδες των εφαρμοστικών νόμων», κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα