«Βάζανε στοίχημα ότι θα χωρίσω!»

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Ιωάννα Λίλη αποκαλύπτει ότι αν υπάρχει έρωτας και μετά τον γάμο το ζευγάρι δεν πρόκειται να χωρίσει! Ακόμα κι αν «έπεφταν» στοιχήματα για τους δυο τους ότι είναι θέμα χρόνου…

Η Ιωάννα Λίλη, υποστηρίζει ότι ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα: «Δεν νομίζω ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα. Θα τον σκότωνε από τη στιγμή που σταματάς να είσαι ερωτευμένος με τον άλλον, παύεις να τον θαυμάζεις… Εγώ είμαι ερωτευμένη με τον άντρα μου και το έχω πει πολλές φορές».

Όσο για το αν έχει περάσει κρίση ο γάμος της, απαντάει: Αυτή η κρίση που έλεγαν και ξανάλεγαν ίσχυε ποτέ; Με το χέρι στην καρδιά πες μου: «Από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τον άντρα μου έλεγαν ότι χωρίζουμε και έβαζαν και στοιχήματα! Τότε δεν δώσαμε βάση, γιατί το «ψέμα» κράτησε για λίγο. Το συγκεκριμένο, όμως, τράβηξε πολύ και γι’ αυτό έγινε ό,τι έγινε».

Πολλοί ήταν εκείνοι που είπαν ότι επέστρεψε στην τηλεόραση, επειδή χωρίζει: «Αυτό ήταν ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας! Επέλεξα να αποστασιοποιηθώ. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να απολογηθώ σε κανέναν για το τι συμβαίνει στο σπίτι μου. Η αποχή μου από την τηλεόραση για 7 χρόνια έγινε συνειδητά, ήθελα να αφοσιωθώ στην οικογένειά μου και στο μεγάλωμα των παιδιών μου και δεν μετανιώνω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα