Βίτσελ και Ανσάλντι οι στόχοι της Ατλέτικο Μαδρίτης

Δύο ποδοσφαιριστές της Ζενίτ Πετρούπολης έχει βάλει στο στόχαστρό της η πρωταθλήτρια ομάδα της Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης. Πιο συγκεκριμένα, οι Μαδριλένοι ενδιαφέρονται για τον Βέλγο Αξέλ Βίτσελ και τον Αργεντινό Κριστιάν Ανσάλντι!

Η Ατλέτικο έχει καταρτίσει μία λίστα με ποδοσφαιριστές που την ενδιαφέρουν άμεσα. Από τη συγκεκριμένη λίστα, ο Ντιέγκο Σιμεόνε ζήτησε επιτακτικά την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών του ρωσικού συλλόγου. Οι Μαδριλένοι γνωρίζουν τις δυσκολίες και το υψηλό κόστος, αλλά είναι αισιόδοξοι ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Ο Κριστιάν Ανσάλντι μεταγράφηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Ρουμπίν Καζάν στη Ζενίτ και έχει συμβόλαιο για άλλα τέσσερα χρόνια. Η αρχική πρόταση της Ατλέτικο αφορούσε το δανεισμό του Ανσάλντι για έναν χρόνο, αλλά απορρίφθηκε.

Ο Αξέλι Βίτσελ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017 και αγοράστηκε έναντι 40 εκατομμυρίων από την Μπενφίκα. Η καλή του παρουσία στο Μουντιάλ, με την Εθνική Βελγίου, έχει αυξήσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, κάτι που ενδέχεται να ανεβάσει ακόμη περισσότερο το βαθμό δυσκολίας για τους πρωταθλητές Ισπανίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα