Βελλίδης: «Η απόφασή μου να παίξω στον ΠΑΣ, με δικαίωσε»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τις συνθήκες της συνεργασίας του με τον Πας Γιάννινα εμφανίστηκε ο τερματοφύλακας της ηπειρώτικης ομάδας, Μάρκος Βελλίδης, ο οποίος έκανε δηλώσεις στο site της Super League…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Η χρονιά μας σίγουρα είχε σκαμπανεβάσματα, αλλά βλέποντας την τελική βαθμολογία μας θα μπορούσαμε, εάν είμαστε πιο προσεκτικοί να είχαμε τερματίσει και στην 6η θέση. Σίγουρα όμως είμαστε ευχαριστημένοι, διότι η ομάδα στα περισσότερα παιχνίδια ήταν ανταγωνιστική. Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να παραμείνει στον ΠΑΣ και θα συμβάδιζε με τους κοινούς μας στόχους.

Σίγουρα το σημαντικότερο ρόλο για να έρθω στα Γιάννινα, τον έπαιξε ο Πρόεδρος, αλλά και το ότι στην ομάδα υπάρχουν εξελίξιμοι ποδοσφαιριστές με στόχους, κάτι που θα βοηθούσε και μένα στην εξέλιξη της καριέρας μου. Η απόφασή μου να αγωνιστώ στον ΠΑΣ ήταν απόλυτα σωστή και με δικαίωσε.

Μπορεί πλέον να μην αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά δεν μπορώ να αφήσω εκτός έναν σημαντικό αθλητή που πραγματικά μ’ έχει δυσκολέψει σε κάθε αγώνα που τον αντιμετώπιζα. Αυτός είναι ο Κώστας Μήτρογλου. Έχει πολλούς τρόπους να κινείται έξυπνα και να γίνεται απειλητικός προς κάθε τερματοφύλακα.

Η συγκέντρωση του τερματοφύλακα πρέπει να είναι υψηλή, σε όλη την διάρκεια του αγώνα γιατί ένα λάθος μπορεί να κρίνει το αποτέλεσμα του. Πρέπει επίσης συνεχώς να έχει θετική σκέψη ώστε αν κάτι πάει στραβά να μπορεί να το ξεπεράσει αμέσως. Αυτή είναι η καλύτερη αντιμετώπιση. Στην Ελλάδα, ξεχωρίζω τον Αντώνη Νικοπολίδη, για την ευστροφία του και τον τρόπο που συμπεριφερόταν σε κάθε στιγμή σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Σε διεθνές επίπεδο τον Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος εδώ και μια δεκαετία διατηρείται στους κορυφαίους τερματοφύλακες.

Δεν θα ξεχωρίσω κάποια συγκεκριμένη απόκρουση που έχω κάνει, αλλά θα αναφερθώ στον φετινό εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, διότι αυτός ο αγώνας, εκτός από πολύ σημαντικός, όσον αφορά το όνομα του αντιπάλου, ήταν και μεγάλης βαθμολογικής σημασίας. Κρατώντας ανέπαφη την εστία μου, η ομάδα πανηγύρισε μια ιστορική νίκη και παράλληλα εξασφάλισε την παρουσία της, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στην Super League .

Όπως έχω δηλώσει οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς ομάδας. Όσο πιο ψηλά βρίσκεται η ομάδα μου, τόσο σημαντικό είναι και για μένα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα