«Βράζουν» τα αποδυτήρια της Μπάρτσα με Λ. Ενρίκε

Όσο κράτησε το νικηφόρο σερί της Μπαρτσελόνα όλα έμοιαζαν ειδυλλιακά. Πάντα τα ρεκόρ του Μέσι ήταν στο προσκήνιο, όπως και το ρεκόρ απαραβίαστης εστίας του γκολκίπερ Μπράβο. Όλα αυτά, όμως, ανήκουν στο παρελθόν…

Οι συνεχόμενες ήττες από Ρεάλ Μαδρίτης και Θέλτα έφεραν την Μπαρτσελόνα στην 4η θέση την οποία μάλιστα μοιράζεται με τη Σεβίλη και έτσι προκύπτουν τα προβλήματα.

Φυσιολογικά, οι μήνες του μέλιτος για τον Λουίς Ενρίκε ολοκληρώθηκαν. Ο πρώην τεχνικός της Θέλτα βρίσκεται στο «μάτι» του κυκλώνα από τα ΜΜΕ, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται και των ίδιων των ποδοσφαιριστών του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «AS» υπάρχει γκρίνια τόσο για το ανύπαρκτο πλάνο για το ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και τη γενικότερη αντιμετώπιση των ποδοσφαιριστών.

«Πήγαμε στο “Μπερναμπέου” χωρίς κανένα πλάνο. Δεν καταλαβαίνουμε τι θέλει από εμάς. Το ότι ξεκίνησε ο Τσάβι στο “clasico” αντί του Ράκιτιτς ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

«Δεν μιλάει σε κανέναν, δεν υπάρχει καθόλου διάλογος».

Τελειώνοντας το κείμενο ο Ισπανός δημοσιογράφος αναφέρει πως η ομάδα της Μπαρτσελόνα συνεχίζει να θεωρεί τον Λιονέλ Μέσι το μεγάλο της όπλο για να κερδίζουν αγώνες, αν και ο Ενρίκε δεν έχει δώσει στον Αργεντινό να καταλάβει τι θέλει από εκείνον.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα