Βρετανοί «γίγαντες» προσκυνούν στα πόδια του Μανωλά

«Δεν γνωρίζω τίποτα για το θέμα της μεταγραφής μου… Θα αποφασίσουμε από κοινού με τη Ρόμα το καλοκαίρι». Τι θέλει να πει ο ποιητής… Κώστας Μανωλάς; Ότι ναι μεν υπάρχει θέμα μεταγραφής του, αλλά δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει στην παρούσα φάση και ενώ η αγωνιστική περίοδος βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο διεθνής αμυντικός της Ρόμα βρίσκεται με το ένα πόδι στην Premier League, καθώς οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Τσέλσι προσφέρουν 40 εκατ. ευρώ έκαστη, προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο 24χρονος παίκτης ρωτήθηκε σχετικά από τους Ιταλούς δημοσιογράφους, λέγοντας πως «δεν ξέρω τίποτα για αυτό το θέμα. Οφείλω να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου, έχω ακόμα τρία χρόνια συμβολαίου. Στο τέλος του πρωταθλήματος θα πάρω από κοινού με τη Ρόμα την απόφασή μου».

Αναφερόμενος στην πορεία των Ρωμαίων είπε: «Τώρα είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά δεν το βάζουμε κάτω. Μας έλειψε μόνο το γκολ, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όταν παίζεις καλά και δεν έρχονται οι τρεις πόντοι είναι μόνο ατυχία. Δεν πρέπει όμως να τα παρατήσουμε, θα πρέπει να σκεφτούμε τα επόμενα παιχνίδια. Τώρα τα πάντα είναι πιο δύσκολα αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι. Η Νάπολι έχει να παίξει στο Μιλάνο με την Ίντερ και έπειτα έρχεται και στο Ολίμπικο».

Σημειώνουμε ότι μέχρι να εξοφληθεί ο Ολυμπιακός από τη Ρόμα, εξακολουθεί να κατέχει το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη. Ως εκ τούτου, αν προκύψει μεταγραφή μέσα στο καλοκαίρι, οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούν να διεκδικήσουν τα μισά χρήματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα