Γέφυρες επιστροφής από Ρονάλντο σε Μάντσεστερ!

Οι σχέσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό σημείο, γεγονός που αποδεικνύεται από μία σειρά κινήσεων του Πορτογάλου, ιδιαίτερα μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Αρχικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο άσκησε κριτική στη διοίκηση της «βασίλισσας» και προσωπικά στον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ, για τους χειρισμούς του στο μέτωπο των μεταγραφών και ειδικότερα για τους σημαντικούς παίκτες, τους οποίους παραχώρησε σε ανταγωνιστικές ομάδες. Ο Πορτογάλος είπε πως θα χειριζόταν διαφορετικά το συγκεκριμένο ζήτημα και πως δεν θα άφηνε να φύγουν τόσο σπουδαίες μονάδες, όπως ο Τσάμπι Αλόνσο και ο Άνχελ Ντι Μαρία.

Η περίπτωση του τελευταίου αποτελεί και τον… σύνδεσμο του δεύτερου «κτυπήματος» που πραγματοποίησε ο 29άχρονος ποδοσφαιριστής, δηλώνοντας πως θέλει να επιστρέψει στο Μάντσεστερ και να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ! Είναι προφανές πως εμμέσως πλην σαφώς, ο Ρονάλντο θέτει θέμα μεταγραφής στη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, αν όχι για τον Ιανουάριο, οπωσδήποτε όμως για το καλοκαίρι του 2015. Ας δούμε αναλυτικά τι είπε:

«Αγαπώ την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όλοι το γνωρίζουν αυτό. Το έχω πει πολλές φορές. Είναι μέσα στην καρδιά μου. Άφησα πολλούς καλούς φίλους εκεί, οι οπαδοί της είναι καταπληκτικοί και εύχομαι να επιστρέψω μία μέρα. Είμαι ευτυχισμένος στη Ρεάλ και έχω συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια ακόμη. Όμως στο μέλλον, δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί, καθώς μου φέρθηκαν απίστευτα στη Γιουνάιτεντ. Πραγματικά, απολάμβανα τις στιγμές μου στην Μάντσεστερ.

Πραγματικά, φτιάχνουν μία πολύ καλή ομάδα. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Είναι ένα σπουδαίο κλαμπ. Πιστεύω ότι οι άσχημες στιγμές πέρασαν. Η περυσινή χρονιά ήταν καταστροφική. Φέτος όμως, ξεκίνησαν καλά. Πιστεύω πως έκαναν σωστά που απέκτησαν τον Ντι Μαρία και τον Φαλκάο. Θα τους παρακολουθώ στενά, καθώς είναι ένα σπουδαίο κλαμπ και του αξίζουν τα καλύτερα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα