Για κολατσιό τη Βέροια ο Ολυμπιακός και 6-1

Δίχως να αντιμετωπίσει την παραμικρή αντίσταση ο Ολυμπιακός συνέτριψε 6-1 τη Βέροια στη δική του πρεμιέρα για το 58ο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της χώρας και οι παίκτες του γέμισαν με αυτοπεποίθηση πριν από το ματς της Βέρνης την ερχόμενη Πέμπτη με τη Γιουνγκ Μπόις για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «ερυθρόλευκους» ο Μπράουν Ιντέγιε (που τραυματίστηκε όμως στο τέλος), αφού πέτυχε τρία γκολ (25’, 61’, 89’), με τους Σεμπά (27’), Ελιονούσι (41’) και Μιλιβόγεβιτς(49’) να πετυχαίνουν τα υπόλοιπα τέρματα των νικητών. Ο Παντελής Καπετάνος σημείωσε το γκολ της τιμής για τη Βέροια στο 75’.  Πολύ καλός και ο Μάριν ο οποίος «ξεκλείδωσε» την άμυνα των φιλοξενούμενων στο πρώτο μισάωρο με δύο ασίστ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα (58’ Ρέτσος), Ντε Λα Μπέγια, Καμπιάσο, Μιλιβόγιεβιτς, Σεμπά, Ελιουνούσι (64’ Πάρντο), Μάριν (70’ Καρντόσο), Ιντέγιε.

ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεθ, Μελίσσης, Μαραγκός, Κάλβο, Καπετάνος, Σισίνιο (77’ Βίτι), Σαρπόνγκ (46’ Άρτσε), Μαλόν, Παπαδόπουλος, Μπαλάφας, Χαροντάκης (46’ Ναβαλόφσκι).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα