Γκουαρντιόλα: «Θα παίξει πολύ αμυντικά η Γιουνάιτεντ»

Μια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αμυντικές διαθέσεις περιμένει ο Πεπ Γκουαρντιόλα όπως δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενώ αναφέρθηκε και στις περιορισμένες λύσεις που θα έχει στη διάθεσή του.

«Θεωρώ πως θα παίξουν πολύ πίσω. Παίζουν πολύ αμυντικά και πάντα ψάχνουν τις αντεπιθέσεις. Είναι κάτι που το κάνουν πολύ – πολύ καλά. Ποτέ δεν είναι εύκολα τα πράγματα απέναντι σε αγγλικές ομάδες. Η Γιουνάιτεντ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Πριν από το πρώτο παιχνίδι, όλοι μιλούσαν για τη Μπάγερν, αλλά τώρα ο κόσμος ξέρει πως η Μάντσεστερ μπορεί να νικήσει στο Μόναχο. Όμως παίζουμε στην έδρα μας. Αυτό είναι σημαντικό στοιχείο. Αν νικήσουμε, προκρινόμαστε. Αν όχι μένουμε εκτός. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι παίκτες μας ξέρουν, μετά την εμπειρία στο Μάντσεστερ, πώς παίζει η Γιουνάιτεντ. Οι παίκτες μου ξέρουν τις αρετές και τις αδυναμίες τους».

Όσο για το ενδεχόμενο η πρόκριση στους «4» του Champions League να κριθεί στα πέναλτι, ανέφερε: «Τα πέναλτι βασίζονται λιγότερο στην τεχνική και περισσότερο στη θέληση. Είναι όλα στο μυαλό».

Σχετικά με την απουσία παικτών όπως ο Σβαϊνστάιγκερ, Μαρτίνες και Αλκάνταρα και τις εναλλακτικές που έχει, σημείωσε: «Έχουμε μόνο 14 παίκτες πρώτης γραμμής οπότε δεν έχω τόσες πολλές επιλογές».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα