Γρηγορίου: «Χρειαζόμαστε τρεις ακόμη νίκες»

Για τον πολύτιμο βαθμό που απέσπασε η ομάδα του στο γήπεδο του Πανιωνίου και το μέλλον της στο πρωτάθλημα, μίλησε ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport24 Radio»:
«Ήταν μεγάλος ο βαθμός που πήραμε γιατί αφήσαμε χαμηλά τον Πανιώνιο. Σε περίπτωση ισοβαθμίας έχουμε το πάνω χέρι επειδή τον νικήσαμε στον πρώτο γύρο. Πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Για τον Πανιώνιο ήταν σαν τελικός το χθεσινό παιχνίδι. Αλλά και για εμάς γιατί ψάχναμε τους βαθμούς της σωτηρίας για το όνειρο της Super League.

Χρειαζόμαστε ακόμα τρεις νίκες εκτός από το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου. Ενδεχομένως να πάει και στους 39 βαθμούς η σωτηρία. Βαθμολογικά δεν είμαστε άσχημα και δεν είμαστε από την αρχή της χρονιάς. Με εξαίρεση το χθεσινό παιχνίδι θεωρούμε τους εαυτούς μας άτυχους, γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε 6-7 βαθμούς παραπάνω και να είχαμε εξασφαλίσει την παραμονή μας.

Η κοιλιά ήταν πριν τις γιορτές, όταν φέραμε το 0-0 εκτός έδρας με τη Νίκη Βόλου και στην ήττα από το Παναιτωλικό. Εκεί υπήρξε ένα διάστημα 15 ημερών που δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Αλλά από την αρχή της χρονιάς δεν ήμασταν καλοί σε 3-4 παιχνίδια και είναι καλός απολογισμός για μία νεοφώτιστη ομάδα.

Η ενίσχυση ήταν καλή και οι μετάγραφες του Ιανουαρίου είναι πολύ δύσκολες. Αν εξαιρέσω τον Σιόντη που ήρθε έτοιμος από την Κύπρο, τα άλλα παιδιά δεν είχαν ρυθμό γιατί δεν έπαιζαν στις ομάδες τους. Και αυτά τα παιδιά θα πρέπει να βρουν ρυθμό μέσα από τα παιχνίδιά. Βγάλαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, σε άσχημα γήπεδα και χωρίς ρεπό.

Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα όσο παράξενα κι αν ακουστεί αυτό. Ακόμα και ο Παναθηναϊκός ήταν πίσω με πιο μεγάλη διαφορά είχα πει ότι εκείνος είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού. Έχει πιο σταθερό ρυθμό και έχει και τα δύο ντέρμπι στην Λεωφόρο. Το φαβορί βέβαια για το πρωτάθλημα είναι ο Ολυμπιακός. Ενώ ο ΠΑΟΚ είχε επιθετικό σχήμα, είναι πάρα πολύ δύσκολο μέσα σε τέσσερις μέρες να αντιστραφεί η ψυχολογία με την άσχημη και οδυνηρή ήττα από τον ΟΦΗ. Είναι πάρα πολύ δύσκολο ότι παιχνίδι και να έχεις να αντισταθμίσεις την κατάσταση. Ο Ολυμπιακός πατούσε καλύτερα και πήγε για δύο αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να ρισκάρει και το παιχνίδι πήγε όπως το περιμέναμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα