«Δάκτυλος» Μπαρτσελόνα η δυσαρέσκεια του Γιάγια!

Σε κατασκοπευτικό σενάριο τύπου… Τζέιμς Μποντ παραπέμπουν οι εξελίξεις στο παρασκήνιο αναφορικά με την υπόθεση του Γιάγια Τουρέ και της απόλυτης έκφρασης δυσαρέσκειας του παίκτη για την αντιμετώπιση που τυγχάνει στην Μάντσεστερ Σίτι!

Με αφορμή τα γενέθλια του Ιβοριανού ποδοσφαιριστή και το γεγονός ότι άπαντες στην Σίτι τον ξέχασαν, ξέσπασε ολόκληρο θέμα, το οποίο εξελίχθηκε τόσο ραγδαία, που ο ατζέντης του παίκτη, ο πάντα εκρηκτικός Ντμίτρι Σελούκ, μίλησε για μεταγραφή και πολύ πιθανή αποχώρηση του Γιάγια το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η αντίδραση της Μάντσεστερ Σίτι εμφανίστηκε με ένα 24άωρο καθυστέρηση. Και όχι τυχαία. Οι «πολίτες» υποστηρίζουν πως έγιναν αποδέκτες πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες ο Τουρέ και ο ατζέντης του έχουν έρθει σε επαφή με την Μπαρτσελόνα και έχουν συμφωνήσει την επιστροφή τους στην ομάδα της Καταλονίας. Με άλλα λόγια, ανεπισήμως επιβεβαιώνουν το σενάριο που δημοσίευσε η εφημερίδα «Sun», η οποία έγραψε πως ο Γιάγια θέλει να επιστρέψει στην Βαρκελώνη.

Η Σίτι λοιπόν, ενημέρωσε επισήμως κάθε ενδιαφερόμενο, πως ο Γιάγια Τουρέ δεν παραχωρείται αυτό το καλοκαίρι. Παρόλα αυτά, το γυαλί έχει ραγίσει στις σχέσεις των δύο πλευρών. Ο Σελούκ και ο Τουρέ δεν σκοπεύουν να πάρουν πίσω όσα είπαν και εννόησαν και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να θέσουν και επισήμως θέμα μεταγραφής. Στην ποδοσφαιρική πιάτσα πάντως, έχουν ήδη αρχίσει να προετοιμάζονται για τη μεταγραφή του Ιβοριανού μέσου, ο οποίος κοστολογείται στα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα