Δέλλας: «Θα ανέβουμε πιο εύκολα απ’ ό,τι νομίζουν»

Κάποιοι νομίζουν ότι η ΑΕΚ δεν θα ανέβει εύκολα στη Super League ή τουλάχιστον αυτό υπονόησε ο προπονητής της ομάδας, Τραϊανός Δέλλας, στην ομιλία του στους παίκτες της ομάδας, την πρώτη μετά την ήττα από τον Ηρακλή.

Ο «Κολοσσός» είπε στους αθλητές του πως δεν μπορεί να τους δώσει συγχαρητήρια για την απόδοση καθώς ήταν κάκιστη, ενώ τους είπε και τα εξής: «Δεν θα κάνω μεγάλη ανάλυση για το παιχνίδι και το τι έφταιξε. Πρέπει τα λάθη που έγιναν και η απόδοσή μας, να μας προβληματίσουν όλους. Στο πρώτο ημίχρονο έβλεπα την ομάδα και ήταν σαν να μην παίζαμε εμείς. Η εικόνα μας δεν είχε σχέση με τις εμφανίσεις που έχουμε κάνει φέτος. Όμως, πρέπει να μην βάλουμε το κεφάλι μας μέσα στο χώμα. Πρέπει να συνέλθουμε. Να συνεχίσουμε με πειθαρχία, αγωνιστικότητα και χωρίς υπεροψία. Να το αφήσουμε πίσω μας ότι έγινε. Έχουμε μπροστά μας 9 παιχνίδια. Δεν είναι λίγα. Θα ανέβουμε πιο εύκολα απ’ ό,τι νομίζουν. Πάμε με νίκες μέχρι το τέλος»

Η ΑΕΚ παίζει για τη δεύτερη αγωνιστική των Play Off με την Παναχαϊκή στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ, την προσεχή Δευτέρα στις 18:00.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα