Δίπλα σε αυτούς που ανεβάζουν τα πανό!

 

Πως τα φέρνει η μοίρα μερικές φορές. Ο Σταύρος Κοντονής θα βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδα στα επίσημα για να παρακολουθήσει το Ολυμπιακός-Skoda Ξάνθη, αφού πρώτα πήρε μία πρώτη γεύση από τον μπασκετικό Ολυμπιακό στον τελικό με την Ρεάλ για τη Euroleague στο μπάσκετ.

Πριν από λίγες εβδομάδες και με αφορμή το νέο αθλητικό νομοσχέδιο με το οποίο οι ελληνικές ομάδες κινδύνευαν να μείνουν εκτός ποδοσφαιρικού χάρτη, οι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν ανεβάσει πανό με τα οποία κατηγορούσαν, απειλούσαν και σχεδόν εξύβριζαν τον Κοντονή για την εμμονή του.

Τώρα τα έφερε έτσι η μοίρα που θα πρέπει να… ανεχτούν την παρουσία του στους δύο τελικούς της ομάδας τους. Βέβαια, ο κίνδυνος του Grexit μάλλον απομακρύνεται κι έτσι ο Κοντονής δεν βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα», ωστόσο ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν παύει να θεωρεί τον υφυπουργό μέλος του συστήματος που έχει βάλει στο στόχαστρο τον Μαρινάκη και την ποδοσφαιρική διοίκηση του συλλόγου.

Κι αν στο μπάσκετ τα πράγματα είναι λίγο πιο ήρεμα, καθώς στη Μαδρίτη θα βρεθούν 2.000 μάλλον… εύρωστοι και ήρεμοι φίλοι του Ολυμπιακού, στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδα θα είναι περισσότεροι από 35.000. Εκεί να δούμε αντιδράσεις…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα