Δανεικός στη Μάντσεστερ Σίτι ο Φρανκ Λάμπαρντ!

Βόμβα μεγατόνων… έσκασε στο μεταγραφικό παζάρι της Premier League! Ο Φρανκ Λάμπαρντ θα αγωνιστεί για έξι μήνες δανεικός, στην Μάντσεστερ Σίτι, καθώς είναι υποχρεωμένος να περιμένει την έναρξη του επόμενο MLS, για να αγωνιστεί με τη Νέα Υόρκη!

Η «σημαία» της Τσέλσι, που αποχώρησε πριν λίγο καιρό ως ελεύθερος, έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της Νέας Υόρκης. Ωστόσο, ο διεθνής Άγγλος, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες που υπέγραψαν σε ομάδες του MLS, είναι υποχρεωμένος να περιμένει την έναρξη της επόμενες διοργάνωσης, καθώς δεν επιτρέπονται οι προσθήκες παικτών για όσο διάστημα διεξάγεται το πρωτάθλημα στην Αμερική!

Η αρχική πρόταση που είχε ο Φρανκ Λάμπαρντ, ήταν να πάει δανεικός στην Μελβούρνη της Αυστραλίας. Ο Άγγλος δεν είχε καμία αντίρρηση, έως ότου «έσκασε» η πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο μέτωπο των μεταγραφών, καθώς έχουν τους περιορισμούς από τις κυρώσεις του Financial Fair Play. Η απόκτηση του Λάμπαρντ με τη μορφή δανεισμού όχι μόνο εξυπηρετεί τα πλάνα των «γαλάζιων», αλλά γεμίζει με ενθουσιασμό τους οπαδούς της και παράλληλα, προκαλεί αμηχανία σε εκείνους της Τσέλσι. Ο 36άχρονος ποδοσφαιριστής είχε πρόταση και από μία αραβική ομάδα, την οποία όμως απέρριψε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα