«Δεν έχω ξανανιώσει έτσι…»

Ο Ιμπραϊμ Αφελάι αποκάλυψε, εμμέσως πλην σαφώς, την πρόθεσή του να παρατείνει την παρουσία του στον Ολυμπιακό και μετά το τέλος του δανεισμού του από την Μπαρτσελόνα, δηλώνοντας πως δεν έχει νιώσει κάτι ανάλογο ποτέ στο παρελθόν!

Ο διεθνής Ολλανδός χαφ μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του και αναφέρθηκε με πολύ μεγάλοι ενθουσιασμό για την παρουσία του στην ομάδα του λιμανιού. Στάθηκε, δε, ιδιαίτερα στο μελλοντικό πλάνο των «ερυθρόλευκων», το οποίο στηρίζεται στη μίξη νέων ξένων και Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Επίσης, μίλησε για την Εθνική Ολλανδίας. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ταλαντούχος μέσος:

«Πάντα ερχόμουν στην Εθνική όταν ήμουν σε καλή κατάσταση. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι καταπληκτικά και έχω αρκετά ματς στα πόδια μου. Η περίοδος του τραυματισμού μου είναι πίσω και θέλω να κάνω ένα νέο ξεκίνημα. Έκανα κάποιες προπονήσεις με την Εθνική τα τελευταία δυο χρόνια οπότε δεν αλλάζει κάτι. Τώρα επέστρεψα και διψάω για παιχνίδια. Πάντα αισθάνομαι περήφανος όταν με καλούν στην εθνική . Ευχαριστιέμαι το χρόνο μου εδώ. Μιλάμε με τα παιδιά για τις εμπειρίες μας στην Ευρώπη και αυτό δημιουργεί μία ευχάριστη ατμόσφαιρα. Ελπίζουμε πως θα πάρουμε καλό αποτέλεσμα στο επόμενο ματς.

Ο κόσμος βλέπει μόνο όσα γίνονται στο Champions League, όμως μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας μου, έκανα προπόνηση δίπλα στους κορυφαίους του κόσμου, στην Μπαρτσελόνα. Αυτό βοήθησε φυσικά για να βρω τον εαυτό μου. Να φτάσω σε υψηλό επίπεδο. Ποτέ δεν αισθανόμουν έτσι και ποτέ δεν θα αισθανθώ. Νιώθω ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό. Είναι ένας σύλλογος που έχει πουλήσει πολλούς ποδοσφαιριστές και πλέον έχει μία μίξη από νέους Έλληνες και ξένους. Ο Αμπιντάλ είναι ένας από αυτούς».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα