“Δεν θέλω να ανήκω σε ένα κόμμα που παραβιάζει τις αρχές”

Λίγες μόλις ώρες μετά την διαγραφή της από την Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η Ραχήλ Μακρή μίλησε το πρωί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στην απόφαση του Πάνου Καμμένου, να την θέσει εκτός κόμματος, αλλά και με το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής αναφορικά με το πολιτικό της μέλλον. 

Η βουλευτής Κοζάνης αρνήθηκε ότι είναι έτοιμη να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι αυτά είναι σενάρια που διαρρέουν πολιτικοί της αντίπαλοι, είπε ωστόσο ότι θα το δει πολιτικά και θα αποφασίσει.  «Παραμένω βουλευτής της  περιοχής που έχει πολλά προβλήματα. «Αυτό που θα κάνω είναι να μείνω πιστή στις αρχές μου και στην εκλογική μου βάση» είπε.

Η κ. Μακρή ανέφερε ότι δεν γνωρίζει τι είναι αυτό που οδήγησε στη διαγραφή της, λέγοντας χαρακτηριστικά να ρωτήσετε τους ιδίους τι έγινε, ενώ δήλωσε ότι δεν θέλει να ανήκει σε ένα κόμμα που παραβιάζει τις αρχές του και ευχήθηκε «καλό ταξίδι προς το μεγάλο μαντρί».

“Δεν θα ψηφίσω κανέναν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν συνεργάζομαι με  Ν.Δ. και  ΠΑΣΟΚ”

Μεταξύ άλλων και σε ότι αφορά πιθανές συνεργασίες της εντός του κοινοβουλίου είπε ότι “Δεν θα ψηφίσω κανέναν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν θα συνεργαστώ με κανένα κόμμα όπως η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ που υπέγραψαν το μνημόνιο και τα μέτρα” ενώ σε ό,τι αφορά τους ΑΝ.ΕΛ δήλωσε για ακόμη μια φορά βέβαιη ότι υπάρχει σχέδιο επανόδου ή συνεργασίας με τη Ν.Δ.. “Είναι ύποπτοι, τους εύχομαι καλή επιστροφή στο μεγάλο μαντρί” ανέφερε χαρακτηριστικά και διεμήνυσε προς τον κ. Καμμένο:
“Να ξέρει ο κ. Καμμένος ότι για το πολιτικό μέλλον του καθενός αποφασίζει ο Ελληνικός Λαός, αυτός θα αποφασίσει εάν εγώ θα πάω στο σπίτι μου.”

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα