«Δεν θέλω να βασιζόμαστε στην τύχη»

Ένα πράγμα δεν αρέσει στον Σέρχιο Μαρκαριάν. Να βασίζει το αποτέλεσμα της ομάδας του στην τύχη. Αυτό ακριβώς επεσήμανε ο Ουρουγουανός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος ενόψει της αναμέτρησης με τα Νησιά Φερόε.

Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος προπονητής στον ΣΠΟΡ FM:
«Ξέρουμε τη σημασία που έχει ο αγώνας στα Φερόε και προπονήσαμε την ομάδα με τον τρόπο και εφαρμόσαμε σε καθημερινή βάση όσα θέλαμε να κάνουμε για να έχουμε μια καλή προετοιμασία για τον αγώνα. Περιμένουμε πρώτα από όλα ένα καλό παιχνίδι από την πλευρά μας. Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και ακολούθως τη νίκη, γιατί η νίκη έχει μεγάλη σημασία για εμάς και τη θέλουμε. Θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο γι’ αυτό.

Έχουμε ακόμα δυο προπονήσεις και θα σκεφτούμε μετά από αυτές. Μπορεί να κάνουμε μερικές αλλαγές, θα δούμε. Περιμένουμε. Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα στο μυαλό μου, αλλά κάθε προπόνηση σημαίνει καινούργια πληροφορία.

Το γκολ είναι αποτέλεσμα ότι έχουμε παίξει καλό ποδόσφαιρο. Αν δεν παίξουμε καλά, το αποτέλεσμα θα είναι αποτέλεσμα της τύχης και δεν θέλω να περιμένω μόνο από την τύχη. Θα είναι καλά να είμαστε τυχεροί, αλλά πρέπει να παίξουμε και καλά για να περιμένουμε και το καλό αποτέλεσμα. Βεβαίως το πιστεύω ότι θα έρθει καλό αποτέλεσμα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα