«Δεν θα δεχθούμε να βγαίνουν τα σπίτια των Ελλήνων πολιτών άκριτα στο “σφυρί”»

Μήνυμα προς τον Αλέξη Τσίπρα στέλνει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη αναφορικά με την πρώτη κατοικία και τις τρελές απαιτήσεις που ζητάνε οι δανειστές. 

«Θέση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η οποία και δεν έχει αλλάξει είναι κανένα σπίτι, κανενός Ελληνα πολίτη που βρίσκεται σε δυσχέρεια, δεν πρόκειται να βγει στο “σφυρί”, θα προστατεύσουμε την πρώτη κατοικία με κάθε δυνατό τρόπο».Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, η εκπρόσωπος του κόμματος, μιλώντας στον realfm 97,8

«Και βεβαίως», πρόσθεσε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, «το ίδιο ισχύει και για τα επιχειρηματικά δάνεια και από εκεί υπάρχουν υποχρεώσει έναντι των τραπεζών, οι οποίες δημιουργήθηκαν γιατί τα δεδομένα από το τότε που συνήφθησαν τα δάνεια έχουν αλλάξει».

Όπως είπε, «επομένως είμαστε η ασπίδα προστασίας για την πρώτη κατοικία, εφόσον αυτό απασχολεί πολύ και κατ΄επεκταση για τα επιχειρηματικά δάνεια.

Στο ερώτημα αν μπορεί οι ΑΝΕΛ να καταψηφίσουν σχετικό νομοσχέδιο στη Βουλή, η ίδια απάντησε:

«Οταν θα έχουμε καταλήξει στο τι τελικά δέχονται οι δανειστές και ποια θα είναι η φόρμουλα που θα δοθεί στις αντίστοιχες διατάξεις από εμάς, τότε θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα και θα αποφασίσει. Δεν πρόκειται να δεχθούμε να βγαίνουν τα σπίτια των Ελλήνων πολιτών άκριτα στο “σφυρί”».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα