“Δεν θα τηρήσουμε το χρονοδιάγραμμα του διμήνου”, διαμηνύει ο Βίτσας

“Δεν θα τηρηθεί καμία δίμηνη παράταση”, τονίζει  ο Δημήτρης Βίτσας, αναφερόμενος στη συμφωνία που υπήρξε μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας.  Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε  πως «εμείς δεν αναγνωρίζουμε τη συμφωνία, οπότε τι θα πουν, “έχετε 15 ημέρες να την αναγνωρίσετε;”» διερωτήθηκε.

«Δεν θα ψηφίσουμε κανέναν για Πρόεδρο», πρόσθεσε ο κ. Βίτσας, επιμένοντας στο πρόγραμμα της ΔΕΘ, με το οποίο, όπως είπε, θα επανεκκινηθεί η οικονομία που βρίσκεται σε καταστολή.  «Ας μη λέμε πού θα τα βρούμε… Εδώ επιβλήθηκε πρόστιμο 300.000 ευρώ στην Rheinmetall στη Γερμανία», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Σόιμπλε  ότι η Ελλάδα «μπορεί να συνεχίσει να βασίζεται στην αλληλεγγύη της Ευρώπης και της Γερμανίας, όμως θα “πρέπει” να συνεχίσει στον δρόμο των μεταρρυθμίσεων», ο κ. Βίτσας σημείωσε πως ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών «κάνει πως ξεχνάει την παράμετρο της νωπής εντολής του ελληνικού λαού, που θα φέρει άλλες σκέψεις στην Ε.Ε., αλλά και στον Σόιμπλε, ελπίζω».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα