“Δεν θα υπήρχε Χρυσή Αυγή αν υπήρχε ο Καραμανλής”

Με θερμά λόγια μίλησε για τον Κώστα Καραμανλή ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά fm ενώ εκθείασε και τον Αλέξη Τσίπρα. 

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σημείωσε αρχικά: «Ο Καραμανλής είχε προετοιμάσει την Ελλάδα για το τσουνάμι που έρχεται. Ήταν άτυχος γιατί ανέλαβε το 2004 και έπρεπε να ετοιμάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που ήταν η αρχή της καταστροφής μας. Τα έργα περιείχαν 80% προμήθειες και 20% μόνο πραγματικό έργο. Απέναντί του είχε ένα σύστημα ολόκληρο. Όταν μίλησε για νταβατζήδες, ξεκίνησε ο πόλεμος που συνεχίζεται μέχρι σήμερα».

«Δεν θα υπήρχε Χρυσή Αυγή αν υπήρχε ο Καραμανλής, γιατί δημιουργήθηκε στο όνομα του πατριωτισμού. Κανείς δεν αμφισβήτησε όμως τον πατριωτισμό του Καραμανλή, όπως τότε με τα Σκόπια», πρόσθεσε.
Και συνέχισε: “Κάποιοι πόνταραν στην χρεοκοπία της χώρας και τώρα αποκαλύπτονται. Είναι αυτοί που γίναν πλούσιοι. Οι μεγαλονταβατζήδες κάνουν τις χώρες πιόνια στα παιχνίδια των μεγάλων funds και είναι πιο ισχυροί κάποιες φορές και από τον στρατό, γιατί σκοτώνουν κάποιους χωρίς να φαίνονται.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων  έπλεξε το εγκώμιο και του πρωθυπουργού. “Με τον Αλέξη Τσίπρα προερχόμαστε από διαφορετικούς χώρους και διαφωνούμε πολλές φορές πολιτικά.Όμως τον πιστεύω και θα τον στηρίζω μέχρι τέλους. Είναι ένα παιδί που δεν έχει σχέση με κανέναν από τους πρηγούμενους της πολιτικής. Μαζί μπορούμε να καθαρίσουμε τη χώρα από τη λάσπη που άφησε η Μεταπολίτευση”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα