Δεν μπορούν τα πΑΡΗκάρια

 

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου και πάλι σκόνταψε. Ο Άρης της Football League πήγε σαν φαβορί μέσα στη Σπάρτη για να πάρει το «διπλό», αλλά έμεινε στο 0-0 με την τοπική ομάδα και έμεινε χωρίς νίκη για τέσσερα παιχνίδια στη σειρά, γεγονός που φέρνει προβληματισμό.

Οι Θεσσαλονικείς μπορεί να ελπίζουν στην ένσταση κατά της Λαμίας, αλλά πλέον τα δεδομένα εκτός από βαθμολογικά, γίνονται και αγωνιστικά, αφού η ομάδα δείχνει να μην μπορεί να αναπτύξει τη δυναμική που φέρει το όνομά της. Στη Σπάρτη ο Άρης ήταν νωθρός, κακός κι ασύνδετος και δημιούργησε ελάχιστες επικίνδυνες καταστάσεις, το αποτέλεσμα καθρεπτίζει πλήρως της προσπάθειές του.

Ο Νίκος Αναστόπουλος το είχε πει, θα είναι ένα πρωτάθλημα με πολλές κακουχίες και η ομάδα του θα ανέβει με αντεπίθεση στο τέλος, αισθάνεται ότι έτσι θα γίνει και πίσω από αυτή την πίστη εργάζεται, χωρίς η αλήθεια είναι εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Πλέον ο Άρης είναι ξεκάθαρα τρίτος με 35 βαθμούς, όταν ο πρωτοπόρος Απόλλωνας έχει 43, η Λαμία με ματς λιγότερο 40 (αλλά και εκκρεμοδικία) και ο ΟΦΗ που πλησιάζει 30.

 

ΣΠΑΡΤΗ: Μελισσάς, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Παπαχρήστος (40΄Οικονόπουλος), Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Σιώπης, Ηλιόπουλος (71΄Μουζακίτης), Αναστασάκος, Μπουντόπουλος (90΄Κατσίκης), Φράγκος

ΑΡΗΣ: Διούδης, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Καράμπελας, Παυλίδης, Πίτου (86΄Ανάκογλου), Τάτος, Μπαργκάν (46΄Ντούνης), Μιλούνοβιτς (68΄Καπνίδης), Ιλιτς

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα